Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

Τι ετοιμάζει ο Ρανιέρι!!

Πρόβα ενδεκάδας έκανε στην προπόνηση της Τετάρτης ο Κλαούντιο Ρανιέρι εν όψει του αγώνα της Παρασκευής με τα Νησιά Φερόε. Στον άξονα ο Χριστοδουλόπουλος, εκτός ο Κονέ.

Τι ετοιμάζει ο Ρανιέρι
Συνήθως, ο Ιταλός προπονητής δεν φανερώνει τις προθέσεις του για το αρχικό σχήμα και προτιμάει να κρατάει σε… αγωνία τους διεθνείς μέχρι και λίγες ώρες πριν από τη σέντρα. Άλλωστε, πρόσφατο είναι το παράδειγμα στο ματς κόντρα στη Β. Ιρλανδία με τον Κλαούντιο Ρανιέρι να ανακοινώνει την ενδεκάδα στους παίκτες του στο ξενοδοχείο λίγο πριν η αποστολή αναχωρήσει για το γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Στη διάρκεια της προπόνησης ο ομοσπονδιακός τεχνικός μοίρασε φανελάκια σε βασικούς και αναπληρωματικούς, επιλέγοντας το σύστημα 4-3-3 και όχι το 4-4-2 που είχαμε δει στο παιχνίδι με τους Βορειοϊρλανδούς.

Οι βασικοί αποτελούνταν από τους Ορέστη Καρνέζη κάτω από τα δοκάρια, δεξιά στην άμυνα ο Βασίλης Τοροσίδης, αριστερά θα κάνει ντεμπούτο ο Νίκος Καράμπελας. Το δίδυμο των στόπερ συνέθεσαν ο Κώστας Μανωλάς με τον Βαγγέλη Μόρα.

Στη μεσαία γραμμή αγωνίστηκαν ο Γιάννης Μανιάτης σε ρόλο αμυντικού χαφ, ο Ανδρέας Σάμαρης (δεξί εσωτερικό χαφ) και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος (αριστερό εσωτερικό χαφ). Σε ρόλο αριστερού εξτρέμ ήταν ο Νίκος Καρέλης, δεξί εξτρέμ ο Χάρης Μαυρίας και στην κορυφή της επίθεσης ο Φάνης Γκέκας που επέστρεψε στη «γαλανόλευκη» μετά το Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Φαίνεται λοιπόν, ότι ο Παναγιώτης Κονέ και ο Κλάους Αθανασιάδης θα μείνουν στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος και θα χρησιμοποιηθούν ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα με τα Νησιά Φερόε. Εκτός και αν ο Κλαούντιο Ρανιέρι δοκιμάσει κάτι άλλο στην προπόνηση της Πέμπτης.

Γκούμας και Κατεργιαννάκης πιάνουν δουλειά

Στο μεταξύ, στο σημερινό διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ θα επικυρωθεί η πρόσληψη του Γιάννη Γκούμα ως νέου προπονητή στην Εθνική Νέων και του Φάνη Κατεργιαννάκη στη θέση του γυμναστή τερματοφυλάκων σε όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: