Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

Υπολογίζει σε «Τόρο»

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι είδε τον Βασίλη Τοροσίδη να προπονείται κανονικά την Πέμπτη και τον υπολογίζει για την αναμέτρηση της Εθνικής ομάδας με τις Νήσους Φερόε στα προκριματικά.

Υπολογίζει σε «Τόρο»
Με τον Βασίλη Τοροσίδη συνεχίζει να καταστρώνει τα πλάνα του ο Κλαούντιο Ρανιέρι. Ούτως ή άλλως οι εξετάσεις στις οποίες είχε υποβληθεί (για το πρόβλημα στην ποδοκνημική) ήταν «καθαρές» απλά σήμερα αυτό διαπιστώθηκε και στην πράξη, με τον δεξιό μπακ της Ρόμα να συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα με τους υπόλοιπους διεθνείς.

Ο Ιταλός τεχνικός τον προορίζει για το αρχικό σχήμα απέναντι στις Νήσους Φερόε, όπως προκύπτει και από τις δοκιμές που έχει κάνει ως τώρα. Σύμφωνα λοιπόν με αυτές (σε σύστημα 4-3-3) τερματοφύλακας θα είναι ο Καρνέζης. Στην άμυνα -από αριστερά προς τα δεξιά- θα βρίσκονται οι Νίκος Καράμπελας, Βαγγέλης Μόρας, Κώστας Μανωλάς και Βασίλης Τοροσίδης.

Στη μεσαία γραμμή έχει δοκιμάσει σχήμα με τους Μανιάτη σε ρόλο αμυντικού χαφ, Σάμαρη ως δεξί εσωτερικό χαφ και Χριστοδουλόπουλο ως αριστερό. Στην επίθεση βέβαιη πρέπει να θεωρείται η παρουσία του Γκέκα στην κορυφή, που επανέρχεται στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, ενώ στα άκρα έχει γίνει δοκιμή με τους Μαυρία (δεξιά) και Καρέλη (αριστερά). Μια επιλογή που εξετάζει σοβαρά είναι αυτή του Κονέ που μοιάζει πιθανό να βρει θέση στο αρχικό σχήμα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: