Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

Έτοιμοι για στόπερ!!

Στον Ολυμπιακό ανεξάρτητα με ό,τι γράφουν στην Ισπανία για τον Αμπιντάλ έχουν κάνει την... προεργασία τους για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού.

Έτοιμοι για στόπερ
Στην Ισπανία δεν λένε να σταματήσουν να γράφουν για τον Αμπιντάλ και το ενδεχόμενο αυτός να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα αλλά έχοντας σταματήσει το ποδόσφαιρο για να αναλάβει το πόστο του διευθυντή των ακαδημιών.

Στον Ολυμπιακό δεν επηρεάζονται από αυτά, γνωρίζουν τις προθέσεις του παίκτη, αλλά έχοντας «ζυγίσει» τις συνθήκες και βλέποντας τις επιλογές στους κεντρικούς αμυντικούς σκέφτονται να κινηθούν για την απόκτηση ενός παίκτη που θα αγωνίζεται στη θέση αυτή.

Ποιες είναι οι συνθήκες; Εκτός της υπόθεσης του Αμπιντάλ, το γεγονός ότι ο Σιόβας δεν δείχνει να έχει… αφήσει πίσω τον τραυματισμό του έχουν αναγκάσει τον Μίτσελ να σκέφτεται ότι προτιμότερο είναι να αποκτηθεί ένας παίκτης ακόμη.

Πληροφορία από την Ισπανία φέρνουν τους ερυθρόλευκους να έχουν έτοιμο στόπερ από την Πριμέρα!

Φυσικά και πάλι πρόκειται για επιλογή του Μίτσελ, όπως έγινε το καλοκαίρι με τον Μποτία.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού γνωρίζει πολύ καλά την αγορά στην πατρίδα του, επαφές φέρεται να έχει κάνει και ο Λορένθο και ίσως τελικά υπάρχει έτοιμη λύση ανάλογα με την εξέλιξη στην υπόθεση Αμπιντάλ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: