Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

Αναβολές και με τη… βούλα!!

Επτά αγώνες, ανάμεσά τους το Παναχαϊκή-ΑΕΚ για τη Football League, και το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός για την Α1, αποφάσισε να αναβάλει ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός λόγω… 17 Νοεμβρίου.

Αναβολές και με τη… βούλα
Το αίτημα της αστυνομίας για αναβολή μιας σειράς αγώνων, λόγω της αδυναμίας της να διαθέσει επαρκείς δυνάμεις για την ασφάλειά τους, αφού θα διατεθούν για τις εκδηλώσεις της επετείου της 17ης Νοεμβρίου, έγινε δεκτό. Έτσι ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Ανδριανός, αποφάσισε την αναβολή έξι αγώνων της Football League, με κυριότερο το Παναχαϊκή-ΑΕΚ, αλλά και το ματς ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός για την Α1 μπάσκετ, που είχαν προγραμματιστεί να γίνουν την Κυριακή και τη Δευτέρα αντίστοιχα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ύστερα από τις σχετικές εισηγήσεις αφενός της Ελληνικής Αστυνομίας - στην οποία αναφέρεται ότι μεγάλες δυνάμεις της θα διατεθούν για τη λήψη μέτρων εν όψει της επετείου της 17ης Νοέμβριου - και αφετέρου της ΔΕΑΒ, με απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ Γιάννη Ανδριανού αναβάλλονται οι κάτωθι αγώνες ποδοσφαίρου της 6ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Football League:

ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ – ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005 – ΠΑΕ ΑΕΚ
ΠΑΕ ΚΑΛΙΘΕΑ – ΠΑΕ ΝΕΟΣ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ
ΠΑΕ ΛΑΡΙΣΑ – ΠΑΕ ΤΥΡΝΑΒΟΣ
ΠΑΕ ΦΩΚΙΚΟΣ – ΠΑΕ ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ
ΠΑΕ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ – ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ

καθώς και ο αγώνας καλαθοσφαίρισης της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Basket League: ΚΑΕ ΠΑΟΚ – ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: