Πέμπτη, 13 Νοεμβρίου 2014

Γιατί δεν καταλαβαίνουν τον Γκατούζο!!

Ο Αποδυτηριάκιας παρουσιάζει στον SportDog πώς σκέφτεται ο Ιταλός προπονητής και εξηγεί γιατί δε θα βγάλει τη σεζόν στον ΟΦΗ. Τι γράφει για τον ...μεροκαματιάρη Σίσιτς;
Δεν τη βγάζει τη σαιζόν στον ΟΦΗ ο Γκατούζο. Ο αποδυτηριάκιας, δηλωμένος θαυμαστής του Ιταλού, επιμένει στην πρόβλεψή του. Προλαβαίνω, ότι δεν έχω προσωπικά με το παλληκάρι. Απλά γουστάρω τέτοιους αληθινούς ανθρώπους, άσχετο αν συμφωνείς μαζύ τους, άσχετο αν μετράνε σαν ποδοσφαιριστές, προπονητές, μουσικοί, πολιτικοί.

Ο Τζενάρο Γκατούζο δεν ανήκει στην εποχή του. Έρχεται από πολύ παληά. Είναι αυτό που λέμε παληός άνθρωπος. Μόνον ένας γνήσιος, αζύμωτος από επιρροές σύγχρονες θα έλεγε αυτή τη κουβέντα που έβγαλε ο προπονητής του ΟΦΗ: "Ίσως ήταν καλύτερα να είχα γεννηθεί 100 χρόνια πριν, όταν ίσχυε η χειραψία, όχι τα χαρτιά και το μολύβι".

"Με πήδηξε ο Γκατούζο" είπε ο 33χρονος Σλοβένος Σίσιτς. Με προσέβαλε, εμένα που παίζω 4 χρόνια απλήρωτος στον ΟΦΗ. Ίσως έχει δίκαιο ο μεροκαματιάρης Σίσιτς. Παίζει μπάλλα για να κερδίζει τη ζωή του. Κατανοητό. Ε, αυτά δεν τα καταλαβαίνει ο Γκατούζο. Ποια λεφτά; Ποιο μεροκάματο; Ναρκωτικό στις φλέβες μας, σου λέει, είναι αυτό που κάνουμε, και δεν το κάνουμε, δεν δινόμαστε επειδή παίρνουμε τόσα κι όχι λιγώτερα.

Χαρακτήρες σαν τον Γκατούζο δεν τους καταλαβαίνουν ούτε οι παίκτες, ούτε αυτοί που παριστάνουν τη διοίκηση της ΠΑΕ. Γι΄ αυτό θα τον χάσουμε τον Ιταλό.

ΓΙΑΤΙ ΕΦΑΓΕ ο Φύσσας τον Νταμπίζα, αποκαλύπτει ο apodytiriakias.gr 

Έγκυρο 100%. Τελικά, έγινε αυτό που ήθελε εδώ και κάποιες εβδομάδες ο Τάκης Φύσσας. Να ξεφορτωθεί τον Νίκο Νταμπίζα. «Δεν τον θέλω στα πόδια μου!» είπε και ξαναείπε στον Αλαφούζο ο Τάκης Φύσσας.
Γιατί, όμως; Ό,τι θες λες. Το θέμα, άλλωστε, είναι προσωπικό. Κι αυτό που βγαίνει είναι ότι ο πρόεδρος έκανε το χατήρι του Φύσσα, ο οποίος πλέον κυκλοφορεί στον Παναθηναϊκό σαν ο Νο2, ο μετά τον Αλαφούζο.
Ρώτησε ο Αλαφούζος τον Φύσσα, με ποιο αιτιολογικό να τελειώσουν τον συνεργάτη του προπονητή Αναστασίου. Επειδή, δήθεν, δεν έκανε καλά τη δουλειά του, οι επιλογές του Νταμπίζα δεν ήταν πετυχημένες όπως την περασμένη σαιζόν.
Η απόλυση Νταμπίζα σημαίνει κάτι που έχει σχέση με τον Αναστασίου; Άγνωστο. Μήπως ο Αλαφούζος, μάλλον ο Φύσσας, στέλνει «μήνυμα» στον προπονητή με την αποπομπή του δεξιού χεριού του; Άγνωστο.

*Πηγή: sportdog.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: