Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

Έχει πάρει τα μέτρα του ο Ιβάν!!

Ο Ιβάν Σαββίδης είχε «μυριστεί» ότι δεν θα προκύψει τη δεδομένη στιγμή ευνοϊκή ρύθμιση για τα χρέη του ΠΑΟΚ και για αυτό έχει δώσει εντολή σε γραφείο να ερευνήσει το πώς μπορεί να βρεθεί λύση.

Έχει πάρει τα μέτρα του ο Ιβάν
Στον ΠΑΟΚ «πάγωσαν» με την απόφαση που πήρε το Υπουργείο Οικονομικών, που δεν έδωσε λύση στο θέμα με τα χρέη της ΠΑΕ προς το Δημόσιο, ενώ είχαν δοθεί… υποσχέσεις. Τα χθεσινοβραδινά νέα δεν ήταν ευχάριστα για τον «Δικέφαλο του Βορρά», αλλά δεν ξάφνιασαν άπαντες στον σύλλογο.

Ο Ιβάν Σαββίδης φαίνεται πως κάτι είχε καταλάβει ή τουλάχιστον είχε πάρει τα... μέτρα του για παν ενδεχόμενο. Σύμφωνα με την «SportDay», έχει δώσει εντολή σε γραφείο για να ερευνήσει το πώς μπορεί να κινηθεί η ομάδα της Θεσσαλονίκης για να επιδιώξει να μπει στις ρυθμίσεις και να φύγει από πάνω της αυτό το βάρος. Υπάρχει αισιοδοξία πως και στην περίπτωση που δεν βρεθεί έτσι η λύση, θα βγει σύντομα νέα ρύθμιση που θα ανακουφίσει τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ.

Επιπλέον, αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον η επίσημη αντίδραση του Ιβάν Σαββίδη, που αυτή τη στιγμή είναι ξεκάθαρος ότι αν δεν τελειώσει θετικά το συγκεκριμένο ζήτημα, δεν θα «τρέξει» τις εξελίξεις που αφορούν το προπονητικό κέντρο στη Θέρμη.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: