Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

Μεθυσμένη… Ολλανδία!! (video)

Στο Μεξικό φημίζονται για την τεκίλα και οι Ολλανδοί έδειξαν πως δεν την αντέχουν… με τους Βέλα και Τσιτσαρίτο να τους ζαλίζουν στο Άμστερνταμ (3-2). Γκολάρα ο Σνάιντερ, με πάγο αποχώρησε ο Αφελάι.

Μεθυσμένη… Ολλανδία (video)
Ακόμη και σε φιλικό το να παίζεις με την Ολλανδία δεν είναι εύκολο. Το Μεξικό όμως τα κατάφερε περίφημα. Η ομάδα του Ερέρα χτύπησε με μεγάλη αποτελεσματικότητα την άμυνα των «οράνιε» και πήρε τη νίκη με σκορ 3-2 στο Άμστερνταμ.

Η ομάδα του Ερέρα «πάγωσε» το Άμστερνταμ με τον Κάρλος Βέλα, ο οποίος άνοιξε το σκορ μόλις στο 8ο λεπτό, κι εν συνεχεία έβαλε σε λειτουργία το σχέδιο «Οτσόα»! Ο γκολκίπερ της Μάλαγα κράτησε όρθια την ομάδα του παρά την πίεση που δέχτηκε και οι φιλοξενούμενοι πήγαν με το 1-0 στα αποδυτήρια. Ο Γουέσλι Σνάιντερ έδωσε τη λύση για τους Ολλανδούς στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Με τρομερό σουτ έξω από την περιοχή ο μέσος της Γαλατασαράι έκανε το 1-1 στο 49’. Οι παίκτες του Ερέρα αντέδρασαν πολύ σωστά μετά την ισοφάριση και απείλησαν την άμυνα του Κρουλ. Μάλιστα, ήρθε και το δεύτερο γκολ και πάλι με τον Βέλα αυτή τη φορά στο 62'. Οι γηπεδούχοι αναγκάστηκαν να πιέσουν και η άμυνά τους έγινε ακόμη πιο ευάλωτη. Το Μεξικό «χτύπησε» στο… ψαχνό και ο Τσιτσαρίτο έκανε το 3-1 στο 69'. Οι «οράνιε» αν και ισοφάρισαν (74') με σουτ του Μπλιντ έξω από την περιοχή (κόντραρε η μπάλα) δεν κατάφεραν να αποφύγουν την ήττα.

Βασικός για την ομάδα του Γκους Χίντινγκ αγωνίστηκε ο Ιμπραΐμ Αφελάι. Ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού αντικαταστάθηκε στο 67ο λεπτό από τον Βαϊνάλντουμ και αφότου έκατσε στον πάγκο το ιατρικό τιμ της ομάδας του τοποθέτησε πάγο στον αστράγαλο του αριστερού του ποδιού.



Οι συνθέσεις:

Ολλανδία (Γκ.Χίντινγκ): Κρουλ, Φλάαρ (24’ Ντε Φράι), Φέλτμαν, Φαν Ριν, Βίλεμς, Ρόμπεν, Σνάιντερ (82' Φερ), Αφελάι (67' Βαϊνάλντουμ), Μπλιντ, Χούντελααρ, Ντεπάι (60' Πρόμις)

Μεξικό (Μ. Ερέρα): Οτσόα, Γκουαρδάδο, Αγκιλάρ, Αλντρέτε, Αλανίς, Ρέγες, Μ. Ερέρα (61' Κορόνα), Ε. Ερέρα (82' Τζόναθαν Ντος Σάντος), Βάσκες (89' Ροντρίγκες), Βέλα (76' Τζιοβάνι Ντος Σάντος), Τσιτσαρίτο (76' Χιμένες)

Διαιτητής: Σ. Μαρτσίνιακ *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: