Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

Στιλ: «Επιστρέψαμε για τον τίτλο»

Τον δρόμο προς την διεκδίκηση του πρωταθλήματος άνοιξε και πάλι η νίκη του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, όπως τόνισε ο Λουκ Στιλ. «Παγκόσμιας κλάσης ο Κουτρουμπής» είπε ο Άγγλος γκολκίπερ.

Στιλ: «Επιστρέψαμε για τον τίτλο»
Στο παιχνίδι της κατάκτησης της Σούπερ Λίγκας μπήκε ο Παναθηναϊκός έπειτα από την εκτός έδρας νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τον Λουκ Στιλ. Ο Άγγλος τερματοφύλακας των «πράσινων», μιλώντας στη Nova, δήλωσε αισιόδοξος πως η ομάδα θα μπορεί να παραμείνει στον δρόμο των νικών.

Παράλληλα, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους… άμεσους συνεργάτες του (Κουτρουμπή και Σίλντεφλεντ), τονίζοντας πως ο Έλληνας αμυντικός έκανε την καλύτερή του εμφάνιση κόντρα στους Θεσσαλονικείς.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ: «Είναι σημαντικό σε παιχνίδια όπως με τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό όπου υπάρχει πολλή αδρεναλίνη, να είσαι ήρεμος, ώστε να μπορέσεις να ισορροπήσεις την κατάσταση. Νομίζω ότι και οι δύο κεντρικοί μας αμυντικοί, αλλά ιδιαίτερα ο Κουτρουμπής, έκανε την καλύτερη του εμφάνιση. Δεν είχε μόνο επιθετικότητα αλλά και ηρεμία, κάτι που μόνο οι παγκόσμιας κλάσης παίκτες συνήθως διαθέτουν. Νομίζω ότι έδειξε σε όλη την Ελλάδα και σε όσους είδαν τον αγώνα στην Ευρώπη πόσο καλός παίκτης είναι».

Για την πορεία του Παναθηναϊκού: «Είχαμε ένα ανάμεικτο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, με κάποια άσχημα αποτελέσματα. Νομίζω ότι επιστρέψαμε στη διεκδίκηση του τίτλου και τώρα έχουμε το μομέντουμ».

Για τη συνέχεια: «Η νίκη είναι μια συνήθεια. Δυστυχώς το ίδιο και η ήττα. Ελπίζω ότι θα αρχίσουμε να έχουμε μια καλή συνήθεια στις νίκες. Όλα είναι πιθανά, ωστόσο θέλω να βλέπω το κάθε παιχνίδι που έρχεται».

Για ενδεχόμενη κλήση του στην εθνική Αγγλίας: «Είμαι πάντα ονειροπόλος και ποτέ δεν λέω ποτέ. Έχω πολύ χρόνο αλλά δεν θέλω να κάνω τέτοια σχέδια. Θέλω να πάω καλά στον Παναθηναϊκό και να σκέφτομαι κάθε παιχνίδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: