Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

Αυτό θα πει… πάγκος!!

Τι θα πει ομάδα με βάθος στον πάγκο έδειξε ξανά το Βέλγιο. Έχοντας τη δυνατότητα ν’ αλλάζει παιχταράδες με… παιχταράδες (οι οποίοι μάλιστα σκοράρουν) η ομάδα του Βίλμοτς καθάρισε 3-1 την Ισλανδία

Αυτό θα πει… πάγκος! (video)
Η φανέλα του έχει ακόμα βάρος να πάρει. Το ρόστερ του Βελγίου, όμως, είναι ήδη γεμάτο ποιότητα.

Δείχνοντας ξανά το τεράστιο βάθος του πάγκου της (ειδικά σε θέσεις μεσοεπιθετικών) η ομάδα του Μαρκ Βίλμοτς επιβλήθηκε 3-1 της Ισλανδίας.

Απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει ξεκινήσει φουριόζος στα προκριματικά του Euro 2016 και στο τελευταίο του παιχνίδι έκανε διπλό στο Άμστερνταμ επί της Ολλανδίας, οι «κόκκινοι διάβολοι» πήραν γρήγορα προβάδισμα με τον Λόμπαερτς. Αμέσως ωστόσο ο (καλοκαιρινός στόχος του Ολυμπιακού) Φινμπόγκασον απάντησε για τους Σκανδιναβούς.

Ανάγκασε, έτσι, τον Βίλμοτς να κάνει… επίδειξη δύναμης. Να βγάλει στο ημίχρονο παίκτες όπως οι Αζάρ και Ντεμπελέ και στις θέσεις τους να βάλει άλλους, όπως οι Οριγκί και Λουκάκου. Με αποτέλεσμα εκείνοι να σκοράρουν (στο 62’ και το 71’), να υπογράψουν την άνετη νίκη και να επιβεβαιώσουν ότι λίγες ομάδες έχουν τις επιλογές του Βελγίου κι ακόμα και θεωρητικά μεγαλύτερες θα τις ζήλευαν.



Οι συνθέσεις των ομάδων

ΒΕΛΓΙΟ (Μαρκ Βίλμοτς): Κουρτουά, Βάντεν Μπόρε (65’ Μενιέ), Άλντερβαϊρελντ, Λόμπαερτς, Φερτόνχεν, Βίτσελ, Φελαϊνί, Ντεμπελέ (46’ Λουκάκου), Γιανουζάι (62’ Μέρτενς), Μπεντέκε (75’ Πρε), Αζάρ (46’ Οριγκί)

ΙΣΛΑΝΔΙΑ (Λαρς Λάγκερμπακ): Κρίστινσον (46’ Γιόνσον), Σέβαρσον, Γιόνασον, Σίγκουρντσον (83’ Έγιολφσον), Μάγκνουσον, Γκίσλασον, Ντάνιελσον (71’ Σκούλασον), Γκούναρσον (46’ Μπιάρνασον), Γκούντμουντσον, Φινμπόγκασον, Κιάρτανσον (73’ Μπέβερσον)
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: