Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

Τον Δεκέμβριο η απάντηση του Ζιλμπέρτο!

Ο Βραζιλιάνος θρύλος του παγκοσμίου ποδοσφαίρου αναμένεται να απαντήσει στον Παναθηναϊκό τον επόμενο μήνα. Δύσκολο το ποδοσφαιρικό κομμάτι, πιο πιθανή η... ενεργοποίηση του ως σκάουτερ.  
Ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει πρόταση στον Ζιλμπέρτο Σίλβα για να επιστρέψει και να τελειώσει την καριέρα του στο «τριφύλλι», θέλοντας να τιμήσει με αυτό τον τρόπο έναν από τους σπουδαιότερους ξένους που φόρεσαν ποτέ την πράσινη φανέλα και στην συνέχεια να του αναθέσει σημαντικό πόστο στην λειτουργία του ποδοσφαιρκού τμήματος.
Ο Βραζιλιάνος μέσος που απέχει από τους αγωνιστικούς χώρους εδώ και περίπου ένα χρόνο λόγω τραυματισμού δεν ήταν αρνητικός στην πρώτη επαφή και το άφησε ανοιχτό. Παράλληλα, όμως, ξεκαθάρισε πως η απάντηση του θα δοθεί τον Δεκέμβρη ενώ σύμφωνα με πληροφορίες δύσκολα θα αποδεχθεί το ποδοσφαιρικό κομμάτι της πρότασης. Αρκετά πιθανή είναι, όμως, η προοπτική της συνεργασίας των δύο πλευρών σε θέματα scouting και αναζήτησης ταλέντων στην χώρα του καφέ και γενικότερα στην Λατινική Αμερική.
*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: