Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

«Δένει» Μπλουμς ο Παναθηναϊκός!

Στον Παναθηναϊκό έχουν μείνει απολύτως ικανοποιημένοι με τον Γιάνις Μπλουμς και αναμένεται η συνεργασία των δύο πλευρών να ανανεωθεί για δύο χρόνια.

«Δένει» Μπλουμς ο Παναθηναϊκός
Τελικά, δεν θα μείνει… λίγο στον Παναθηναϊκό ο Γιάνις Μπλουμς που αποκτήθηκε από τους νταμπλούχους Ελλάδας με σκοπό να καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε με τον τραυματισμό του ΝτεΜάρκους Νέλσον.

Αρχικά, ο Λετονός γκαρντ υπέγραψε συμβόλαιο 1+1 μήνα με τους «πράσινους» στις 2 Οκτωβρίου και η οψιόν που υπήρχε μεταξύ των δύο πλευρών για ανανέωση της συνεργασίας τους, ενεργοποιήθηκε την 1η Νοεμβρίου.

Πρόσφατα ο 32χρονος αθλητής συμφώνησε με το «τριφύλλι» για νέο συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών, όπως αναφέρεται στην «Πράσινη».

Ο Μπλουμς είναι πολύ «ζεστός» έξω από τα 6,75μ και στα δέκα παιχνίδια στα οποία έχει προλάβει να πάρει μέρος, έχει βάλει 23 τρίποντα σε 42 προσπάθειες. Μάλιστα, στην Ευρωλίγκα το ποσοστό του είναι εξαιρετικό, με 9 εύστοχα σε 11 σουτ.

Στην Basket League έχει μ.ο. 7,6 πόντους με 20% στα δίποντα 44,44% στα τρίποντα 2,2 ριμπάουντ 1,2 ασίστ και 0,6 κλεψίματα. Στα ευρωπαϊκά ματς με τον Παναθηναϊκό έχει 8,5 πόντους ανά ματς 33,3 % στα δίποντα 81,8 % στα τρίποντα, το απόλυτο στις βολές (5/5). Επιπλέον, στα ριμπάουντ έχει 0.8 ριμπάουντ και 0,5 ασίστ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: