Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

Έπιασε δουλειά ο Βόκολος!

Καθήκοντα τεχνικού διευθυντή ανέλαβε την Τετάρτη ο Λεωνίδας Βόκολος. Συνάντηση με τον Φύσσα, επαφές με Μπεργκ και μεταγραφές οι προτεραιότητές του. Το Δεκέμβριο η απάντηση Ζιλμπέρτο.

Έπιασε δουλειά ο Βόκολος
Σήκωσε μανίκια ο Λεωνίδας Βόκολος. Ο νέος τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού έπιασε από την Τετάρτη δουλειά. Πέρασε από τα γραφεία της ΠΑΕ, όπου συναντήθηκε με παλιούς φίλους και γνώριμους, ενώ παράλληλα είχε συνεργασία με τον Τάκη Φύσσα.

Ο διάδοχος του Νίκου Νταμπίζα, που αναμένεται να παρουσιαστεί στην ομάδα την Πέμπτη (οι «πράσινοι» είχαν ρεπό Τρίτη και Τετάρτη) έχει πολλή δουλειά μπροστά του. Θα αναλάβει τις επαφές με τον Μάρκους Μπεργκ, αλλά και άλλους παίκτες, για την επέκταση του συμβολαίου του, ενώ θα αναλάβει να τρέξει και όλα τα μεταγραφικά χωρίς να έχει πολυτέλεια χρόνου, μιας και πλησιάζει η μεταγραφική περίοδος.

Στο μεταξύ, η απάντηση του Ζιλμπέρτο Σίλβα στην πρόταση του Παναθηναϊκού να παίξει τιμής ένεκεν στην ομάδα στο δεύτερο μισό της σεζόν και στη συνέχεια να αναλάβει θέση σκάουτερ στη Βραζιλία, θα καθυστερήσει. Ο 38χρονος Βραζιλιάνος αναμένεται να δώσει την απάντησή του το Δεκέμβριο.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: