Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

«Δύσκολο να έρθει ο Βιερίνια»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο μάνατζερ, Αχιλλέας Χατζηνικολάου και μίλησε για την πιθανότητα να έρθει ο Βιερίνια στον ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για τη πιθανότητα να επιστρέψει ο Βιερίνια στον ΠΑΟΚ:
«Στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να είσαι για τίποτα σίγουρος εφόσον λήγει το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή το επόμενο καλοκαίρι. Υπάρχει κάποια δυσαρέσκεια από τον Βιερίνια αλλά μπορεί να είναι και ένα «παιχνίδι» για να έχει ένα καλύτερο συμβόλαιο ο παίκτη. Το θεωρώ δύσκολο να αφήσει την Βόλφσμπουργκ ο Βιερίνια καθώς είναι μια ανερχόμενη δύναμη. Ένας ποδοσφαιριστής στη Γερμανία έχει τα πάντα και μια μετακίνηση στην Ελλάδα δεν είναι εύκολο. Βέβαια, από την πρώτη του μηνός ο παίκτης μπορεί να φύγει ελεύθερος».
Για την πιθανότητα να αποκτηθεί ο Ματέους Κλιχ:
«Είναι η πιο εφικτή λύση για τον ΠΑΟΚ. Λήγει το συμβόλαιο του το καλοκαίρι, δε έχει αγωνιστεί στη πρώτη ομάδα της Βόλφσμπουργκ, είναι δυσαρεστημένος και θέλουν να τον δώσουν. Ποδοσφαιρικά δεν γνωρίζω τον παίκτη, το ότι είναι διεθνής με την εθνική Πολωνίας και 24 χρονών λέει  πολλά, αγωνίζεται σε πολλές θέσεις και θα είναι μια επένδυση του ΠΑΟΚ».
Για τον Τιμ Κλόουζε:
«Είναι ένας πάρα πολύ καλός αμυντικός με μειονέκτημα τη ταχύτητα. Είναι πολύ καλός στο ψηλό παιχνίδι και δεν έχει δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα ως χαρακτήρας. Αυτή τη στιγμή έχει πρόβλημα στους προσαγωγούς και θεωρώ πως είναι δύσκολο να έρθει στον ΠΑΟΚ. Θα βοηθήσει πάρα πολύ αν έρθει. Από όσο ξέρω έχει προτάσεις συνεργασίας από τη Μάινζ. Το μεγάλο πρόβλημα θα είναι το χρηματικό. Επιπλέον, στη Γερμανία πέρα από το σταθερό ποσό υπάρχουν τα πριμ αλλά και οι σπόνσορες».
Για του τουρνουά φίλων Ευρωπαϊκών ομάδων:
«Ξεκινήσαμε αυτή τη πρωτοβουλία. Είναι ένα τουρνουά με 10 ξένες ομάδες και δύο γύρους. Υπάρχει τεράστια επιτυχία μέχρι στιγμής, βλέπεις την άλλη νοοτροπία και είναι κάτι όμορφο. Στη Μπάγερν μου έδωσαν πολλά συγχαρητήρια και είναι κάτι όμορφο και απλό».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: