Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

«Η ήττα μπορεί να κάνει καλό»

Στον ArenaFM 89,4 φιλοξενήθηκε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Θόδωρος Αποστολίδης.
Μίλησε για τον Πάμπλο Κοντρέρας, τον αμυντικό που χρειάζεται ο ΠΑΟΚ, την μέχρι τώρα πορεία, αλλά και τον Ολυμπιακό.
Αναλυτικά τα όσα είπε στον ArenaFM 89,4
Αρχικά για τον Πάμπλο Κοντρέρας τόνισε:
«Είναι άνθρωπος του ποδοσφαίρου και θέλει να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο. Μας είπε πως πάει σε μια σχολή στην Ισπανία για τεχνικός διευθυντής».
Για τις δηλώσεις του Χιλιανού στόπερ για το ότι ο ΠΑΟΚ χρειάζεται έναν παίκτη σαν τον Βιειρίνια και Γκαρσία προσέθεσε:
«Εγώ θα έλεγα και αμυντικό και θα ήμασταν εντάξει. Πάντως μιλάμε για παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά και ο ΠΑΟΚ δεν χρειάζεται απλώς ενδεκαδάτους».
Στη συνέχεια ο κ. Θεόδωρος Αποστολίδης διευκρίνισε:
«Μέχρι τώρα οι δύο μπακ και ο Μακ ήταν αυτοί που δημιουργούσαν και από αυτούς πετυχαίναμε τα γκολ. Φάνηκε η απουσία τους».
Για την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Παναθηναϊκό είπε:
«Η ήττα μπορεί να μας κάνει και καλό. Να μας προσγειώσει γιατί δεν γίναμε η υπερομάδα, να προσέξουμε περισσότερο και να συμπαρασταθούμε περισσότερο και μιλάω και για τον κόσμο. Μόνο με την Φιορεντίνα γέμισε το γήπεδο και στα υπόλοιπα παιχνίδια δεν υπήρχε τόσος κόσμος. Κάποια στιγμή θα ερχόταν και η ήττα, αλλά θα ήταν καλύτερα να κερδίζαμε τον Παναθηναϊκό και να κρατούσαμε τη διαφορά».
Για το δίδυμο Κατσικά, Βίτορ στην άμυνα υποστήριξε:
«Μέχρι στιγμής τα πάνε καλά. Λάθη έκαναν, όπως και το πιο άριστο δίδυμο να κρίνεις και δεν ξέρουμε πόσο μπορεί να βγάλουν το πρωτάθλημα. Ο Κατσικάς τα προηγούμενα χρόνια δεν είχε τόσο χρόνο συμμετοχής και δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα. Ο ΠΑΟΚ θέλει εκεί παίκτη και καλό κιόλας. Αν υπήρχε ένας ποδοσφαιριστής σαν τον Κοντρέρας, τότε θα ανέβαινε και ο δεύτερος αμυντικός».
Για την ως τώρα πορεία του ΠΑΟΚ υπογράμμισε:
«Λογικά ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να ανταπεξέλθει και στις τρεις διοργανώσεις, αν κρίνουμε από το ρόστερ και το βάθος που υπάρχει. Πρέπει να τα κυνηγήσει όλα και όπου διακριθεί, γιατί κανείς δεν είπε ότι αν θα παρατήσεις τα υπόλοιπα, ότι θα πάρεις το πρωτάθλημα. Πιστεύω πως μας στοίχισε η μετακίνηση στην Ιταλία, γιατί στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό δεν υπήρχαν οι δυνάμεις, όπως στα προηγούμενα παιχνίδια που «πνίγαμε» τους αντιπάλους».
Τέλος για τον Ολυμπιακό κατέληξε:
«Εγώ νομίζω ότι είναι ο χειρότερος των τελευταίων χρόνων και στο Ελληνικό πρωτάθλημα δεν έχει δείξει κάτι. Αν αποκλειστούν από την Ευρώπη μετά δεν ξέρουμε πως θα εμφανιστεί στο πρωτάθλημα. Παίκτες έχουν, αλλά όχι ομάδα».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: