Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Ίνγκλις: «Θέλουμε χρόνο»

Πίστωση χρόνου για να αποδώσει η ΑΕΚ όπως πραγματικά μπορεί και να βελτιωθεί ζήτησε ο Καρλ Ίνγκλις. Τι είπε για τη δική του παρουσία στην ομάδα ο Καναδός σούτινγκ γκαρντ.

Ίνγκλις: «Θέλουμε χρόνο»
Σίγουρος πως ο χρόνος δουλεύει υπέρ της ΑΕΚ παρουσιάστηκε ο Καρλ Ίνγκλις. Ο Καναδός σούτινγκ γκαρντ ήταν εκ των κορυφαίων στη νίκη επί του Απόλλωνα Πατρών έχοντας 21 πόντους με 6/11 τρίποντα, αλλά εκτιμά πως υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης για να αντεπεξέλθει η ομάδα του και ο ίδιος στις υψηλές απαιτήσεις που υπάρχουν.

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια σκληρή ομάδα που έπαιξε ομαδικά. Παλέψαμε ως ομάδα, το πιστέψαμε ως ομάδα και στο τέλος νικήσαμε ως ομάδα. Το πιο σημαντικό για μας ήταν ότι πήραμε τη νίκη. Δεν τα είχαμε πάει καλά στα προηγούμενα παιχνίδια και με την αλλαγή προπονητή ήταν αναγκαίο να νικήσουμε, γιατί χτίζουμε, μαθαίνουμε και δοκιμάζουμε νέα πράγματα, οπότε χρειαζόμαστε χρόνο. Υπήρχε αρκετή πίεση. Όλοι στην ομάδα θέλουν αποτελέσματα και πρέπει να εκμεταλλευτούμε αυτή τη νίκη και να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά», δήλωσε στην «Πράσινη» ο 33χρονος άσος.

Όσο για την προσωπική του παρουσία, είπε: «Νιώθω μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Το ίδιο έγινε και στο προηγούμενο ματς, αλλά δέχτηκα μια εύκολη αποβολή σε ένα κακό χρονικά σημείο, αλλά πρέπει να συνηθίσω, όπως τα πάντα εδώ… Την Ελλάδα, το νέο προπονητή, τους οπαδούς, τους διαιτητές. Χρειάζεται χρόνος. Πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε και να δουλέψουμε με το νέο προπονητή. Η ομάδα έχει υψηλές προσδοκίες, όπως κι εγώ προσωπικά».




*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: