Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

«Θετική η πορεία το 2014»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο καλαθοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Γιώργος Δέδας. Αναφέρθηκε στην χρονιά που πέρασε και στην δουλειά που γίνεται στον «Δικέφαλο».
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για την χρονιά που πέρασε:
«Η αναλογία των παιχνιδιών που κερδίσαμε είναι προς το θετικό. Θέλουμε και το 2015 να γίνει κάτι ανάλογο».
Για την βράβευση που έγινε στη Ρόδο:
Στο ημίχρονο του αγώνα βραβεύτηκε η ομάδα με καροτσάκι της Ρόδου. Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ ήταν Ροδίτες και πολύ πιθανόν να ήξεραν τους ανθρώπους. Μίλησε η ανθρωπιά και αποθέωσαν τα παιδιά».
Για τον κόσμο στα εκτός έδρας παιχνίδια:
«Σε όλα τα εκτός παιχνίδια έχουμε κόσμο. Αυτό δείχνει πως ο κόσμος που δεν μπορεί να δει συχνά την ομάδα προσπαθεί να την βλέπει όσο μπορεί. Στη Ρόδο ήρθε ο κόσμος και στο αεροδρόμιο και γενικά όλοι θέλουν να είναι ένα κομμάτι από εμάς».
Για την χημεία στην ομάδα:
«Πιστεύω πως η ομάδα πήρε παίκτες που έπαιζαν στο Ελληνικό πρωτάθλημα και αυτό βοήθησε. Επίσης, ήρθαν καλοί παίκτες και άψογα παιδιά. Έχουμε 5 Αμερικάνους και όλοι είναι φοβεροί».
Για το κλίμα στα αποδυτήρια:
« Όσο πιο γρήγορα οι καινούριο αφομοιώνουν το σύστημα της ομάδας αυτό λειτουργεί προς όφελος όλων. Ακόμα και το καλύτερο συμβόλαιο είναι ένα κίνητρο για όλους».
Για τον Σούλη Μαρκόπουλο:
«Αυτό που κάνει η ομάδα με τον κόουτς προσπαθούν και άλλες ομάδες αλλά δεν μπορούν. Έχουμε κρατήσει έναν κορμό σε παίκτες και προπονητές. Ξέρουμε τι ζητάει ο κόουτς και προσπαθούμε να το περάσουμε και στους υπόλοιπους».
Για την πορεία της ομάδας στην Ευρώπη:
«Η ομάδα έκανε αρκετές νίκες και βγήκαμε δεύτεροι στον όμιλο. Δεν πήγαμε απλά για να παίξουμε και τα καταφέραμε. Πλέον, υπάρχουν πολύ δυνατές ομάδες επιπέδου Ευρωλίγκας και δεν θα είναι εύκολο».
Για το γεγονός πως ο κόσμος δεν έρχεται στο Παλατάκι:
«Τα πρώτα χρόνια λέγαμε πως η ομάδα στερείται επιτυχιών όμως όταν η ομάδα βγαίνει τρίτη με αυτά τα δεδομένα είναι σαν να βγαίνει πρώτη. Ακόμα και με τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό είμαστε ανταγωνιστικοί. Επιτυχίες τηρουμένων των αναλογιών υπάρχουν και παίζουμε και καλό μπάσκετ. Ίσως να είναι η γεωγραφική θέση του γηπέδου ή το μεγάλο γήπεδο. Εμείς προσπαθούμε να τιμούμε την φανέλα του ΠΑΟΚ και από εκεί και πέρα είναι στο χέρι του καθενός να το εκτιμήσει».
 Για τους στόχους ενόψει της νέας χρονιάς:
«Πρέπει να συνεχίσουμε όπως είμαστε. Θέλουμε υγεία, να γυρίσει ο Χαραλαμπίδης και όλα τα άλλα θα γίνουν. Σε όλα τα φάσματα της ζωής η υγεία είναι το πιο σημαντικό. Πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι και εύχομαι το 2015 να είναι καλύτερο για όλους».
*Πηγή:arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: