Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Τρεις μεταγραφές με κόστος 2 εκ. ευρώ!!

Το πιο σημαντικό στην περίπτωση Μπλάνκο δεν είναι η προοπτική να πάρει ο ΠΑΟΚ τον συγκεκριμένο παίκτη. Μπορεί να είναι κάποιος άλλος τελικά αυτός που θα αποκτηθεί. Αυτό που μετράει είναι ότι μέσα από αυτή την υπόθεση προκύπτει με στοιχεία πλέον ότι ο «Δικέφαλος» κινείται για παίκτες από το «πάνω ράφι».

Ο Μπλάνκο είναι μία από τις τρεις περιπτώσεις εξτρέμ που αρέσουν στους ανθρώπους του «Δικεφάλου» (λογικό, κατά συνέπεια, να υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες) κι αυτό σημαίνει ότι και οι άλλες δύο αφορούν παίκτες σ’ αυτό το επίπεδο.

Το συμπέρασμα είναι ότι οι κινήσεις γίνονται για παίκτες που θα έρθουν για να ανεβάσουν επίπεδο τον φετινό ΠΑΟΚ και όχι απλά για να γεμίσουν το ρόστερ και να αυξήσουν τον αριθμό των εναλλακτικών λύσεων.

Υπάρχει και ένα ακόμη στοιχείο που ενισχύει το παραπάνω συμπέρασμα. Οι τρεις παίκτες που θέλει να αποκτήσει ο Σαββίδης και είναι τα πρώτα ονόματα στη λίστα των υποψήφιων στόχων για τις θέσεις του εξτρέμ, του κεντρικού χαφ και του στόπερ υπολογίζεται ότι θα κοστίσουν συνολικά (με φόρους και όποιο άλλο κόστος υπάρχει) πάνω από 2 εκ. ευρώ.

Όλα αυτά για μία ομάδα που το μικτό της μπάτζετ κυμαίνεται γύρω στα 11 εκ. ευρώ. Δεν είναι καθόλου αμελητέα η ενίσχυση του Γενάρη και μένει μόνο να μάθουμε ονόματα.
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: