Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Επιμένουν για Ρατς και Αλ Ιτιχάντ!!

Η παρουσία του Βίκτορ Πιτούρκα στον πάγκο της αραβικής ομάδας συνεχίζει ν δίνει τροφή στα σενάρια που θέλουν τον Ρουμάνο αμυντικό να… ετοιμάζει βαλίτσες

Σε… παράδοση τείνει να μετατραπεί το ενδιαφέρον της Αλ Ιτιχάντ για τον Ράζβαν Ρατς σε κάθε μεταγραφική περίοδο. Ο Ρουμάνος αμυντικός του ΠΑΟΚ παρόλο που έχει εκφράσει με τον πιο σαφή τρόπο πως δεν ενδιαφέρεται να μετακομίσει στην Σαουδική Αραβία, οι συμπατριώτες του φροντίζουν να τον εντάσσουν στα σενάρια που αφορούν την μεταγραφική ενίσχυση της Αλ Ιτιχάντ.

Ο λόγος φυσικά είναι η παρουσία του Βίκτορ Πιτούρκα στον πάγκο της. Ο Ρουμάνος τεχνικός που δεν διάγει και τις καλύτερες ημέρες της καριέρας του αγνοώντας τη νίκη στους τελευταίους 7 αγώνες προτίθεται να προχωρήσει σε αλλαγές στο ρόστερ. Σύμφωνα λοιπόν με την ιστοσελίδα «onlinesport.ro» ο έμπειρος τεχνικός θέλει αν αντικαταστήσει τους τρεις ξένους ποδοσφαιριστές κι ένας εξ αυτών που βρίσκεται στο μεταγραφικό «στόχαστρό» του είναι ο μπακ του ΠΑΟΚ. Ωστόσο, από πουθενά δεν προκύπτει πως ο Ρατς βλέπει με καλό μάτι το ενδεχόμενο μετακίνησής του στην Αλ Ιτιχάντ και όπως τις προηγούμενες φορές το όλο θέμα πιθανότατα θα μείνει σε… φιλολογικό επίπεδο.
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: