Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

«Υπ’ ατμόν» ο Γκατούζο!!

Μεγάλη αναστάτωση επικρατεί στον ΟΦΗ. Ο Τζενάρο Γκατούζο μετέβη εκτάκτως στην Ιταλία για να συζητήσει με τους υποψήφιους επενδυτές και εφόσον δεν τους πείσει να αναλάβουν θα κουνήσει… μαντήλι.

«Υπ’ ατμόν» ο Γκατούζο!
Την απόφαση να ταξιδέψει στην Ιταλία πήρε αιφνιδίως ο Τζενάρο Γκατούζο. Ο τεχνικός του ΟΦΗ μετά την ματαίωση του ματς με τη Νίκη Βόλου, το οποίο ήταν προγραμματισμένο για το Σάββατο (3/1, 15:00) έκλεισε εισιτήρια για την πατρίδα του, όπου βρίσκεται από το βράδυ της Δευτέρας.

Ο 38χρονος προπονητής ταξίδεψε στην πατρίδα του για να κάνει νέο κύκλο συζητήσεων με τους Ιταλούς, που έχουν δείξει ενδιαφέρον για να αποκτήσουν το πλειοψηφικό πακέτο της ΠΑΕ. Από εκεί που έπνεε… άνεμος αισιοδοξίας για το συγκεκριμένο θέμα, τώρα επικρατεί επιφυλακτικότητα. Μάλιστα, ο Γκατούζο φαίνεται πως θα αποχωρήσει από την ομάδα εφόσον δεν προκύψει κάτι θετικό από τις συζητήσεις με τους συμπατριώτες του, που χθες ζήτησαν επιπλέον στοιχεία από το λογιστήριο.

Στους ποδοσφαιριστές δόθηκε διήμερο ρεπό για την Τετάρτη (31/1), Πέμπτη (1/1) και ο Γκατούζο αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα την Παρασκευή το μεσημέρι.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: