Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Σίσκο ή… άλλος!!

Στο προσκήνιο για την ΑΕΚ η απόκτηση φορ. Επαφές με Κόρδοβα για Σίσκο, εξετάζονται κι άλλες λύσεις. Ορατό το ενδεχόμενο ενίσχυσης με αριστερό μπακ κι εξτρέμ. Αναπόφευκτη αναμονή για το γήπεδο.

Σίσκο ή… άλλος
Στην απόκτηση επιθετικού που θα κάνει τη διαφορά φέτος και θα μπορεί να προσφέρει και την επόμενη σεζόν έχουν επικεντρωθεί οι προσπάθειες των ανθρώπων της ΑΕΚ, με στόχο να κλείσει γρήγορα, όχι όμως… βιαστικά, ΚΑΙ αυτό το ζήτημα.

Ο Σίσκο είναι στις κορυφαίες θέσεις της λίστας της ΑΕΚ και ήδη έχουν γίνει επαφές με την Κόρδοβα. Ο 28χρονος φορ δεν αγωνίζεται πολύ φέτος στην Primera Division και η ομάδα του θα ήθελε να απαλλαγεί από το συμβόλαιό του. Έχουν γίνει επαφές με την ισπανική ομάδα για το δανεισμό του και αναμένεται η απάντησή της, που θα κρίνει πολλά, καθώς οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να έχουν τον πρώτο λόγο για το μέλλον του ποδοσφαιριστή το καλοκαίρι διατηρώντας οψιόν αγοράς.

Ασφαλώς ο Σίσκο δεν είναι η μοναδική λύση που έχει στα υπόψη του ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, αλλά στην παρούσα φάση φαίνεται πως είναι η πιο προχωρημένη περίπτωση. Παράλληλα, στην «Ένωση» εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο ενίσχυσης από τώρα με έναν αριστερό μπακ κι έναν επιπλέον εξτρέμ, που θα μπορούν να σταθούν και στη Super League.

Αναπόφευκτη καθυστέρηση

Η προκήρυξη εκλογών οδηγεί σε νέα καθυστέρηση το θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ. Κι αυτό γιατί το προσεχές διάστημα, δηλαδή για τουλάχιστον 1-2 μήνες, τα αρμόδια υπουργεία θα υπολειτουργούν και δεν πρόκειται να προχωρήσει ένα τόσο σημαντικό ζήτημα, οπότε δεν προβλέπεται έκδοση οικοδομικής άδειας. Στις τάξεις της «Ένωσης» δεν χάνουν την ψυχραιμία τους και παραμένουν σίγουροι πως με κάθε… κυβέρνηση το έργο θα γίνει, έστω και με μεγάλη καθυστέρηση σε σχέση με ό,τι προγραμμάτιζαν.

Με το βλέμμα στον Ατρόμητο

Μετά τη δεδομένη απουσία του Κορδέρο, πιθανότατα απών από το ματς της επόμενης Πέμπτης για το Κύπελλο θα είναι και ο Ντακόλ, καθώς χρειάζεται χρόνο για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Αντίθετα, αυξημένες είναι οι πιθανότητες να προλάβουν οι Μπακάκης και Μπαρμπόσα, παρότι έχουν ακόμη κάποιες ενοχλήσεις. Όσον αφορά στον Γιόχανσον, συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να είναι βασικός, κάτι που όμως θα αποφασίσει ο Τραϊανός Δέλλας αφού τον δει στις προπονήσεις, στις οποίες θα ενσωματωθεί επιστρέφοντας από τη Σουηδία στα τέλη της εβδομάδας.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: