Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

«Πυρετός» συναντήσεων στον Άρη!!

Με τον Λουίς Όλιβερ και τον Άλεξ Κάλας συναντήθηκε σήμερα πενταμελής επιτροπή του Ερασιτέχνη Άρη, προκειμένου να συζητήσουν τις λεπτομέρειες των προτάσεων. Πάει για αναβολή η Γενική Συνέλευση.

«Πυρετός» συναντήσεων στον Άρη
Με τους πιθανούς επενδυτές του ποδοσφαιρικού τμήματος συναντήθηκε σήμερα πενταμελής επιτροπή του Ερασιτέχνη Άρη, με τις συζητήσεις να στρέφονται στις λεπτομέρειες των προτάσεών τους.

Η επιτροπή -που αποτελείται από νομικούς και φορείς του τμήματος- συναντήθηκε αρχικά με τον Λουίς Όλιβερ και τους συνεργάτες του, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε αυτή με τους εκπροσώπους του Άλεξ Κάλας, Δημήτρη Καλαϊτζίδη και Όμηρο Φωτιάδη.

Οι διαβουλεύσεις της επιτροπής συνεχίζεται χωρίς πίεση χρόνου, αφού όπως φαίνεται η Γενική Συνέλευση που είναι προγραμματισμένη για της 31 Δεκεμβρίου θα αναβληθεί λόγω μη απαρτίας. Η επανάληψή της έχει οριστεί για τις 15 Ιανουαρίου, γεγονός που θα δώσει το απαιτούμενο χρονικό πλαίσιο στους ανθρώπους του τμήματος να εξετάσουν τις προτάσεις, αλλά και να ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με τους επενδυτές. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: