Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

«Αν ο ΠΑΟΚ θέλει, μπορεί»!

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Ορφανός.
Μίλησε για το θέμα των χρεών του ΠΑΟΚ, τόνισε πως η υπαγωγή στον Νόμο Ορφανού δεν επηρεάζεται από τις εκλογές ενώ υπογράμμισε πως αν ο  «Δικέφαλος» θέλει μπορεί να ρυθμίσει το θέμα γρήγορα.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για τις εκλογές:
«Σίγουρα είναι μια δύσκολη διαδικασία. Η κυβέρνηση διάλεξε την ταχύτερη δυνατή ημερομηνία για εκλογές καθώς ο Φεβρουάριος πρέπει να είναι καθαρός. Πρέπει να καλυφτούν οι λεπτομέρειες με την Τρόικα. Πρέπει να επιλέξει ο λαός την κατεύθυνση που θέλει. Το Σύνταγμα προβλέπει το μέγιστο χρονικό περιθώριο να είναι οι 30 μέρες ενώ παλαιότερα αυτό το διάστημα ήταν το μικρότερο. Πρέπει να τελειώνουμε καθώς η ανασφάλεια είναι ο χειρότερος σύμβουλος. Μετά από αυτή την απόφαση είχε και μια πτώση το χρηματιστήριο. Η πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ αναζητεί προς τα πού θα τοποθετηθεί και υπόσχεται πολλά. Ο λαός αποφασίζει και η κάθε απόφαση είναι αποδεκτή αλλά πρέπει να επισημαίνουμε που οδηγεί η κάθε πλευρά. Με τις απώλειες που έχει ο καθένας είναι αποδεκτό να θέλει να τιμωρεί αλλά δεν πρέπει να τιμωρεί και τον εαυτό του».
Για το αν υπάρχει πρόβλημα με τον Νόμο Ορφανού:
«Είναι ένας νόμος σε ισχύ και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Ο ΠΑΟΚ έχει την ευκαιρία και καλό είναι να το κάνει γρήγορα για να ξεκαθαρίσει από ένα μεγάλο φορτίο. Με αυτό τον τρόπο ο μεγαλομέτοχος θα μπορεί να προχωρήσει σε ότι σχεδιασμό έχει».
Για το αν θα υπάρξει παράταση στα δικαστήρια:
«Ο ΠΑΟΚ αν θέλει μπορεί να κλείσει τα θέματα. Μέσω του νόμου μπορεί να βρει τους τρόπους για να κινηθεί γρήγορα. Σε μια τελευταία συζήτηση με τον κ. Σαββίδη του είχα πει πως είναι μια ευκαιρία να προχωρήσει γρήγορα».
Για το αν μπορεί ο ΠΑΟΚ να παραιτηθεί από τα δικαστήρια:
«Βέβαια μπορεί ο ΠΑΟΚ. Όσα έχουν υπολογιστεί από χρήματα είναι αφού χάσει ο ΠΑΟΚ τα δικαστήρια. Όταν παραιτηθεί ο ΠΑΟΚ τα ποσά θα γίνουν χρέη και μπορεί να τα βάλει στην ρύθμιση. Έχω ασχοληθεί με το θέμα και πιστεύω πως είναι καθαρά θέμα των ανθρώπων κοντά στον κ. Σαββίδη. Πριν από δύο χρόνια όταν είχα πει γιατί δεν μπαίνετε στη ρύθμιση μου είχαν πει «απλά δεν μπορούμε».
Για τον ενθουσιασμό που θα προκληθεί στον κόσμο:
«Αν ο ΠΑΟΚ μπει στη ρύθμιση ο κόσμος θα ενθουσιαστεί θα γεμίσει πιο πολύ το γήπεδο, θα αγοράσει πράγματα και γενικά θα υπάρξουν έσοδα. Η Ρεάλ Μαδρίτης είχε κάνει μια υπέρογκη μεταγραφή και μέσα σε ένα μήνα έβγαλε τα έξοδα. Οι κινήσεις που φέρνουν τον ενθουσιασμό του κόσμου φέρνουν έσοδα».
*Πηγή:arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: