Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Ιβάνοβιτς: «Ξεκάθαρο τι πρέπει να κάνουμε»

Να διασφαλίσει το αμυντικό ριμπάουντ και να μην επιτρέψει στη Μακάμπι Τελ Αβίβ να τρέξει στο γήπεδο, είναι τα στοιχεία που ζητάει από τους παίκτες του Παναθηναϊκού ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

Ιβάνοβιτς: «Ξεκάθαρο τι πρέπει να κάνουμε»
Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είναι ο Παναθηναϊκός στην αναμέτρηση με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, για την πρεμιέρα του TOP 16 της Ευρωλίγκας, σύμφωνα με τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς. Συγκεκριμένα, ο κόουτς του «τριφυλλιού» τόνισε πως οι παίκτες του θα πρέπει να μην επιτρέψουν τα επιθετικά ριμπάουντ, αλλά και το ανοικτό γήπεδο στους Ισραηλινούς.

«Πιστεύω ότι και οι δύο όμιλοι πολύ δυνατοί, κάθε ματς σε κάθε όμιλο θα είναι πολύ δύσκολο, πρόκειται για τις 16 κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης», δήλωσε αρχικά ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς και πρόσθεσε:

«Τώρα βλέπω τη Μακάμπι, δεν την έχω δει νωρίτερα. Μέχρι τώρα είχα παρακολουθήσει τα αποτελέσματά της. Στην αρχή φάνηκε να μην παίζει τόσο καλά, τώρα έχει βελτιωθεί και παίζει όπως έπαιζε και πέρσι. Έχει διαφορετικά στοιχεία από άλλες, παίζει γρήγορα, είναι πολύ καλή στο ένας εναντίον ενός και εξακολουθεί να είναι η Πρωταθλήτρια Ευρώπης».

Για το τι πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός: «Είναι ξεκάθαρο τι πρέπει να κάνουμε. Όλοι οι παίκτες της ανοίγουν καλά το γήπεδο και είναι καλοί στο ένας εναντίον ενός. Η καλύτερη ομάδα στο τρανζίσιον στην Ευρώπη και έχει εξαιρετικό επιθετικό ριμπάουντ. Αν μπορέσουμε να σταματήσουμε αυτά, θα μπορέσουμε να αρχίσουμε να συζητάμε για λεπτομέρειες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: