Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Μπλάνκο και όχι μόνο!!

Ο Σ. Μπλάνκο είναι ψηλά στη μεταγραφική λίστα των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, αλλά εξετάζονται ακόμη τέσσερις περιπτώσεις παικτών που αγωνίζονται στα άκρα της επίθεσης. Πρόταση σε Κάτσε για νέο συμβόλαιο.

Μπλάνκο και όχι μόνο
Στο επόμενο επίπεδο έχει περάσει στον ΠΑΟΚ η περίπτωση του Σεμπάστιαν Μπλάνκο. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός που προτάθηκε στον «Δικέφαλο του Βορρά» αρέσει στους ανθρώπους της ομάδας και για αυτό έχουν γίνει συζητήσεις που αφορούν και το οικονομικό κομμάτι. Αρχικά, η κουβέντα γίνεται κατά βάση για να αποκτηθεί ο παίκτης με τη μορφή δανεισμού για έξι μήνες από τη Γουέστ Μπρόμιτς Άλμπιον. Ωστόσο, έχει πέσει και στο τραπέζι η προοπτική να μπει και ρήτρα στο συμβόλαιο που θα υπογράψει ο αδερφός του πρώην επιθετικού της ΑΕΚ (Ίσμαελ Μπλάνκο). Φαίνεται πως με ένα ποσό γύρω στο ένα με δύο εκατομμύρια ευρώ μπορεί να κλείσει η συμφωνία.

Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής μπορεί να αγωνιστεί στα άκρα της επίθεσης και πίσω απ’ τον φορ. Πήγε στην αγγλική ομάδα το καλοκαίρι, όταν και έφυγε από την Μέταλιστ, την οποία είχε βρει στον δρόμο του ο ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Στο 0-2 των Ουκρανών στην Τούμπα είχε παίξει 28 λεπτά και στο 1-1 (στην έδρα της Μέταλιστ) είχε αγωνιστεί σε όλο το παιχνίδι και χρίστηκε σκόρερ.

Πάντως, υπάρχουν τουλάχιστον ακόμη τέσσερις ποδοσφαιριστές που μπορούν να παίξουν στις ίδιες θέσεις στο γήπεδο και δεν είναι απίθανο να καταλήξουν σε κάποιον από αυτούς τελικά στον ΠΑΟΚ.

Πρόταση σε Κάτσε

Στα πλάνα των ανθρώπων του ΠΑΟΚ είναι να ανανεωθεί πρόωρα η συνεργασία τους με τον Έργκους Κάτσε και θα του προταθεί σύντομα νέο συμβόλαιο με αυξημένες απολαβές. Μάλιστα, το γνωρίζει ο παίκτης, καθώς μεταφέρθηκε από τον Ζήση Βρύζα μέσω ανθρώπου του στενού του περιβάλλοντος.

Σε ότι αφορά τον Φάνη Τζανδάρη δεν έγινε τελικά η συζήτηση με κάποιων εκ των Αναστασιάδη, Βρύζα. Είναι πιθανόν ο 61χρονος τεχνικός να μιλήσει μαζί του σήμερα στο περιθώριο της προπόνησης, ώστε να δει τις προθέσεις του για το μέλλον του στην ομάδα.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: