Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

«Να φτάσει ο Ηρακλής εκεί που του αξίζει»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, Γιώργος Ορφανίδης και θυμήθηκε τους «κυανόλευκους» του παρελθόντος ενώ σχολίασε και την σημερινή ομάδα.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για το γεγονός πως έδινε τη ψυχή του σε κάθε παιχνίδι:
«Ήταν υποχρέωση του κάθε ποδοσφαιριστή να δίνει και την ψυχή του. Δυστυχώς με έδιωξαν με αυτά που βλέπουμε στο γήπεδο».
Για την τωρινή ομάδα του Ηρακλή:
«Δεν ξέρω πάρα πολύ καλά τα πράγματα. Η ομάδα έχει καλή πορεία μέχρι στιγμής και ο νέος πρόεδρος έμαθα πως πληρώνει. Μακάρι να ανέβει ο Ηρακλής και να πάει εκεί που αξίζει. Δεν γίνεται ο Ηρακλής να παίζει δεύτερη χρονιά στην Β΄ εθνική και είναι ντροπή. Την πρώτη φορά όταν είχε πέσει είχε διαφορά 30 βαθμών από όλους και συνολικά κάπου στα 100 γκολ. Είχαμε βάλει 12 γκολ στον Εδεσαικό»!
Για την αυριανή επέτειο του 6-0 επί του Παναθηναϊκού:
«Εκείνη την μέρα ο Χατζηπαναγής έκανε απίστευτα πράγματα. Όλη η ομάδα ήταν φοβερή αλλά ο Βάσια πετούσε. Εκείνη την εποχή ήταν πάντα γεμάτο και το γήπεδο. Τώρα έχουν διώξει τον κόσμο, δεν ξέρω τι γίνεται».
Για τους Ραγκέλοφ και Χατζηπαναγή:
«Ο Χτζηπαναγής καθάριζε και ο Ραγκέλοφ ζωγράφιζε. Ήξεραν φοβερή μπάλα».
Για τις αναμνήσεις του από την ιστορική ομάδα του Ηρακλή:
«Θυμάμαι πάρα πολλά πράγματα. Με πολύ μεγάλη αγάπη κάθομαι και βλέπω τα DVD».
Για το τι κάνει τώρα:
«Κάνω αυτό που κάνει όλη η Ελλάδα, είμαι άνεργος. Πούλησα και το αυτοκίνητο και περνάω αυτό που περνάν όλοι οι Έλληνες. Δεν θέλω να πάω στον Ηρακλή μόνο για το μεροκάματο, προτιμώ να μείνω έτσι. Μιλάω τώρα για κάτι με τον Αϊδινίου για κάτι. Έφτασαν την Ελλάδα σε αυτό το σημείο. Αυτό το παπούτσι που μου έδωσαν το έχω δίπλα στην φωτογραφία της εγγονής μου και το χαζεύω. Είναι κάτι που μου άλλαξε την ψυχολογία και ήταν απαραίτητο».
Για τον Χατζηπαναγή:
Ήταν πολύ μεγάλος παίκτης. Βλέπω μερικά DVD και αναρωτιέμαι πως τα έκανε όλα αυτά. Θυμάμαι που πηγαίναμε στο γυμναστήριο και παίζαμε το κορόιδο. Από όποιο περνούσε η μπάλα μέσα από τα πόδια καθόταν δύο φορές μέσα. Ο καημένος ήταν ο Μαυρίδης που του περνούσε η μπάλα συνεχώς μέσα από τα πόδια».
Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο:
«Εύχομαι να έρθει μια νέα Ελλάδα και ο κόσμος να βρει τα πατήματα του. Αυτή την κατάντια δεν την αξίζει ο κόσμος».
*Πηγή:arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: