Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Διπλό «χτύπημα» Πανιώνιου, μένει ο Κολοβός!

Σημαντική ενίσχυση για τον Πανιώνιο, καθώς αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά θα εντάξει άμεσα στο δυναμικό του τον Σπύρο Ρισβάνη και τον Νίκο Καθάριο. Κρατάει τον Κολοβό. Αισιοδοξία για Πετρόπουλο.

Διπλό «χτύπημα» Πανιώνιου, μένει ο  Κολοβός
Σημαντικές εξελίξεις στο μεταγραφικό κομμάτι για τον Πανιώνιο, που είναι πολύ κοντά στην απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών. Οι «κυανέρυθροι» είναι έτοιμοι να προσθέσουν στο ρόστερ τους στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου τον Νίκο Καθάριο και τον Σπύρο Ρισβάνη ως δανεικούς από τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό αντίστοιχα. Ο πρώτος πήρε μεταγραφή για τους «ερυθρόλευκους» το περασμένο καλοκαίρι από τον Πανθρακικό, αλλά δεν μετακόμισε και παρέμεινε στην ομάδα της Κομοτηνής. Ωστόσο, στο πρώτο μισό της σεζόν έχει κάνει μόλις τρεις συμμετοχές (δύο στο πρωτάθλημα και μια στο Κύπελλο). Η ομάδα του Πειραιά βλέπει ότι ο 20χρονος μέσος δεν παίρνει παιχνίδια στα πόδια του και για αυτό θέλουν να τον δώσουν κάπου που εκτιμούν ότι αυτό θα συμβεί από εδώ και πέρα.

Σε ότι αφορά τον Ρισβάνη, ο Παναθηναϊκός ήθελε να τον παραχωρήσει σε κάποια ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν, μετά και την απόκτηση του Στάθη Ταυλαρίδη, ώστε να πάρει παιχνίδια στα πόδια του. Ο 21χρονος στόπερ έχει παίξει σε δύο ματς του Europa League, σε δύο της Super League και σε μια του Κυπέλλου. Ενδιαφέρον έδειξε και ο Εργοτέλης, αλλά φαίνεται πως θα καταλήξει στον Πανιώνιο.

Παράλληλα, στην ομάδα της Νέας Σμύρνης θα παραμείνει μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου και ο Δημήτρης Κολοβός. Είχε ακουστεί ότι ο Μίτσελ τον θέλει πίσω στον Ολυμπιακό, όπου ανήκει, μετά και τις καλές του εμφανίσεις στα τελευταία ματς του Πανιωνίου στο 2014, αλλά τελικά ο παίκτης δεν πρόκειται να επιστρέψει στον Πειραιά, τουλάχιστον πριν το καλοκαίρι.

Οι συζητήσεις με τον Αντώνη Πετρόπουλο, που από τη Δευτέρα έχει μείνει ελεύθερος, συνεχίζονται. Από τους Νεοσμυρνιώτες βγαίνει αισιοδοξία, ότι θα υπάρξει θετική κατάληξη στο θέμα.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: