Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Τα «πακέτα» για το Γιούροκαπ!!

Διαβάστε παρακάτω την αναφορά της ΚΑΕ ΠΑΟΚ για τα πακέτα εισιτηρίων για το Γιούροκαπ.
Αναλυτικά:
O ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για μία ακόμη πιο συναρπαστική παρουσία στο Eurocup, με την συμμετοχή του στους «32» της διοργάνωσης. Με αντιπάλους την πρωταθλήτρια Γαλλίας Limoges, την πανίσχυρη Khimki από την Ρωσία και την Ιταλική Cantu των 11 Ευρωπαϊκών τίτλων, ο ΠΑΟΚ συμμετέχει στον πιο ιστορικό όμιλο του Eurocup, τον μοναδικό όπου όλες οι ομάδες έχουν κατακτήσει Ευρωπαϊκούς τίτλους.
Περιμένουμε την αμέριστη συμπαράσταση των φιλάθλων μας και σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια και για τα εντός έδρας παιχνίδια της φάσης των «32» του Eurocup, θα δοθεί η δυνατότητα στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ να προμηθευτούν σε ειδική προνομιακή τιμή πακέτα εισιτηρίων, τα οποία κοστίζουν 20€ και για τους τρεις εντός έδρας αγώνες με Cantu (14/1/2015), Khimki (21/1/2015) και Limoges (4/2/2015).
H διάθεση των πακέτων εισιτηρίων ξεκίνησε ήδη μέσω Internet (https://buy.tickethour.com/paokbc-ww/showProduct.html?idProduct=2067929) από όπου οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ μπορούν να κλείσουν την θέση τους στο PAOK Sports Arena για τρία πολύ σημαντικά παιχνίδια (στην τιμή των δύο) και όλοι μαζί να δώσουμε την μάχη για την πρόκριση!
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι… Τα πακέτα εισιτηρίων των 20€, ισχύουν για όλες τις θύρες του γηπέδου (και για τα διαζώματα 108, 109, 110 και 111), εκτός από τις θύρες VIP 1,2,3,4,5, Gold και Lounge.
Τα πακέτα εισιτηρίων για τους αγώνες του Eurocup διατίθενται και από το δίκτυο καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ σε όλη την Ελλάδα.
Τα εισιτήρια διαρκείας των κατηγοριών White και Black δεν ισχύουν για τους αγώνες του Eurocup.

Δεν υπάρχουν σχόλια: