Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Παλεύει για Αλμέιδα η ΑΕΚ!!

Στην κορυφή της λίστας της ΑΕΚ για την γραμμής «κρούσης» βρίσκεται ο Ούγκο Αλμέιδα. Στην Ένωση θα ξεκινήσουν επαφές με τον 30χρονο διεθνή Πορτογάλο, ώστε να τον πείσουν να έρθει άμεσα στην Αθήνα!

Παλεύει για Αλμέιδα η ΑΕΚ!
Τον «δυνατό» φορ που θα κάνει αίσθηση στον κόσμο, αλλά θα δείξει και άμεσα την ποιότητά του στο γήπεδο φαίνεται πως βρήκαν στην ΑΕΚ! Ο λόγος για τον Ούγκο Αλμέιδα.

Το επιτελείο των «κιτρινόμαυρων», μετά το αίσιο τέλος της υπόθεσης Γιόχανσον, έριξε το βάρος αποκλειστικά στην ενίσχυση της «γραμμής κρούσης». Ανάμεσα στις περιπτώσεις των παικτών που πέρασαν από το μικροσκόπιο ήταν και αυτή του Πορτογάλου διεθνούς φορ, που μάλιστα δείχνει να έκανε το «κλικ».

Μετά το τέλος της συνεργασίας του το περασμένο καλοκαίρι με την Μπεσίκτας, ο 30χρονος υπέγραψε συμβόλαιο με την Τσεζένα διάρκειας ενός έτους. Τα πράγματα στην Ιταλία, ωστόσο, δεν φαίνεται να πηγαίνουν καλά αφού δεν μπόρεσε να εγκλιματιστεί στο νέο ποδοσφαιρικό περιβάλλον που συνάντησε, κάτι που φαίνεται και από το γεγονός πως στις 9 συμμετοχές που έγραψε δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα.

Στην ΑΕΚ προσπαθούν να εκμεταλλευτούν αυτή την κατάσταση και να πείσουν τον παίκτη να έρθει στην Ελλάδα. Το γεγονός μάλιστα, πως το συμβόλαιό του με την Τσεζένα λήγει τον ερχόμενο Ιούλιο, δίνει ένα δυνατό πλεονέκτημα στην «Ένωση», που δείχνει να θέλει να τον εντάξει άμεσα στο δυναμικό της. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: