Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Χριστόφ: «Θέλουμε επειγόντως τρεις παίκτες»

Με ένα μπλοκάκι στο χέρι και με πολλές σημειώσεις έφυγε από τη Γλυφάδα ο Βούλγαρος προπονητής που από αύριο πιάνει δουλειά στην ΑΕΚ

Χριστόφ: «Θέλουμε επειγόντως τρεις παίκτες»
Με την ολοκλήρωση του αγώνα κόντρα στον Παμβοχαϊκο ξεκίνησε και ο σχεδιασμός της ΑΕΚ ενόψει της δύσκολης συνέχειας και της μεταγραφικής περιόδου που θα διαρκέσει μέχρι τέλος Ιανουαρίου.

Στην σύσκεψη παίρνουν μέρος ο έμπειρος παράγοντας και δεξί χέρι του Ανδρέα Ανατολιωτάκη, Δημήτρης Παπασταύρου, ο υπηρεσιακός τεχνικός Ζήνων Ζοφόλης και ο μελλοντικός προπονητής Πλάμεν Χριστόφ, ο οποίος βρέθηκε στο κλειστό της Γλυφάδας και παρακολούθησε τον αγώνα.

Ο Βούλγαρος προπονητής που σημείωσε πολλά πράγματα στο μπλοκάκι του δήλωσε στο sport-fm.gr: «Ήταν μια κακή εμφάνιση. Είναι όμως λογικό, αφού η ομάδα όπως την είδα έχει προβλήματα στην τεχνική, στην τακτική, στην φυσική κατάσταση και την ψυχολογία. Από αύριο έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας, αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό. Πρέπει να ενισχυθούμε επειγόντως με τρεις παίκτες, έναν πασαδόρο, έναν κεντρικό και έναν διαγώνιο). Δεν είναι ώρα όμως για πολλά λόγια, αλλά για πράξεις».

Από την πλευρά του ο Ζήνων Ζοφόλης ο οποίος κοουτσάρισε εθελοντικά την ΑΕΚ στον αγώνα με τον Παμβοχαϊκό είπε: «Το παιχνίδι τακτικά το οδηγήσαμε εκεί που θέλαμε καθώς μπορέσαμε να τους χαλάσουμε την υποδοχή. Δεν πιέσαμε όμως στο μπλοκ και δεν κρατήσαμε την υποδοχή σε συγκεκριμένα σημεία του παιχνιδιού με αποτέλεσμα να κυνηγάμε συνεχώς το σκορ. Δεν γινόταν να αλλάξουμε την ροή αφού δεν είχαμε επιλογές στον πάγκο». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: