Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

«Πάρε ό,τι χρειάζεσαι»

Άναψε «πράσινο φως» ο  πρόεδρος της ΠΑΕ για τις μεταγραφές στον προπονητή του Ηρακλή
Μπορεί ο  Παπαθανασάκης να βρίσκεται ξανά στον Καναδά, αλλά το μυαλό του είναι στη Θεσσαλονίκη και στον Ηρακλή. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ έχει ανοικτή γραμμή με τον Νίκο Παπαδόπουλο προκειμένου να συντονιστούν, ώστε να προχωρήσει η ομάδα σε μεταγραφικές κινήσεις.
Σύμφωνα με όσα προκύπτουν, ο Σπύρος Παπαθανασάκης  μετέφερε στον προπονητή της ομάδας ότι θα μπορεί να πάρει ό,τι χρειάζεται ώστε να ενισχυθεί με παίκτες. «Πάρε όποιους ποδοσφαιριστές κρίνεις σκόπιμο», είπε χαρακτηριστικά και έτσι περιμένει το επόμενο διάστημα να υπάρξουν και οι ανάλογες κινήσεις.
Παράλληλα, μεταφέρθηκε και το ύψος των χρημάτων που είναι διαθέσιμα στη δεδομένη χρονική στιγμή, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες μεταγραφικές κινήσεις. Ο Σπύρος Παπαθανασάκης θέλει να είναι οργανωμένη ομάδα σε αυτόν τον τομέα και ταυτόχρονα να δώσει την ευχέρεια στον Νίκο Παπαδόπουλο να κρατήσει την ομάδα σε υψηλό επίπεδο.
Καθυστερεί η επιστροφή του
Αν και όλα έδειχναν ότι η επιστροφή του Παπαθανασάκη θα γίνονταν αρκετά σύντομα, ωστόσο τα γεγονότα άλλαξαν το πρόγραμμα. Κατά την παραμονή του στον Καναδά διαπίστωσε  ότι το πρόγραμμά του είναι ιδιαίτερα φορτωμένο και έτσι δεν πρόκειται να έρθει στην Ελλάδα πριν από τα μέσα του Φεβρουαρίου. Για αυτόν τον λόγο ενημέρωσε τους συνεργάτες του, ώστε να προσπαθήσουν να τρέξουν τα ζητήματα που είναι σε προτεραιότητα, προκειμένου να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα στη λειτουργία της ομάδας.
*Πηγή:arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: