Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Το ΟΑΚΑ και τα μάτια του!!

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Μακάμπι σε ένα από τα μεγαλύτερα ντέρμπι της Ευρώπης που ξυπνούν ευχάριστες αναμνήσεις. Γράφει ο Μαρίνος Πρίντεζης

Το ΟΑΚΑ και τα μάτια του!
Το TOP-16 απαιτεί αντοχές, ενέργεια και διαχείριση της κόπωσης ενώ για να μπουν οι βάσεις επιβάλλεται να οχυρωθεί το σπίτι!

Λένε ότι η πραγματική Ευρωλίγκα ξεκινάει με την έναρξη του TOP-16 που περιλαμβάνει 14 παιχνίδια και δεν έχουν και άδικο.
Μια διαδρομή που ξεκινάει τον χειμώνα και ολοκληρώνεται μέσα στην άνοιξη. Οι «πράσινοι» έχουν συνηθίσει τον κόσμο τους να προχωρούν και παραπέρα και αυτό έχουν και φέτος ως σκοπό. Ωστόσο τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα σε έναν όμιλο που με την πρώτη ματιά βλέπεις να συμμετέχουν οι ομάδες του Κλάσικο. Πρώτος στόχος και βασικός για τον Παναθηναϊκό, είναι να υπερασπιστεί την έδρα του, διότι αν δεν το κάνεις σε αυτή την φάση, δεν έχεις και τύχη. Στο πρώτο στάδιο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, αποτέλεσε την δύναμή του, αλλά πλέον επόμενος σκοπός είναι και ένα μεγάλο «διπλό» κάτι το οποίο δεν έχει καταφέρει στην πρώτη φάση. Ενα «διπλό» που θα μεγαλώσει περισσότερο το νέο ξεκίνημα της ομάδας.
Στο προκείμενο. Η Μακάμπι έχει προβλήματα, είναι χειρότερη αγωνιστικά από την περσινή χρονιά, αλλά δεν παύει να είναι η Μακάμπι και όποιος πιστεύει ότι θα είναι εύκολος αντίπαλος, πλανάται πλάνην οικτρά. Διαθέτει γρήγορους παίκτες και αυτό πρέπει να σταματήσει ο Παναθηναϊκός και με όπλο την ενέργεια του να πάρει αυτό που θέλει.
Υ.Γ.: Είναι φοβερό το γεγονός ότι Παναθηναϊκός και Μακάμπι δεν έχουν συναντηθεί ούτε μία φορά σε φάση TOP-16 αν και έχουν ανταμώσει συνολικά 32 φορές.

Πηγή: superbasket.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: