Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Βούιτσιτς: «Αν δεν ζήσεις το ΟΑΚΑ, δεν το καταλαβαίνεις…»

Φαβορί τον Παναθηναϊκό λόγω… ΟΑΚΑ έχρισε ο τζένεραλ μάνατζερ της Μακάμπι, Νίκολα Βούιτσιτς, στον αποψινό αγώνα των δύο ομάδων.

Βούιτσιτς: «Αν δεν ζήσεις το ΟΑΚΑ, δεν το καταλαβαίνεις…»
Ματς-πρόκληση χαρακτήρισε ο Νίκολα Βούιτσιτς το αποψινό για τη Μακάμπι απέναντι στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Ο τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας του λαού και άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού στάθηκε στην ατμόσφαιρα που περιμένει στο γήπεδο.

«Μπορούμε να μιλάμε για καυτή ατμόσφαιρα σε πολλά γήπεδα, αλλά αν δεν βρεθείς στο ΟΑΚΑ και δεν το ζήσεις, δεν μπορείς να το καταλάβεις. Γι’ αυτό ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί απόψε, όπως θα είμαστε κι εμείς στην έδρα μας», δήλωσε σε ιστοσελίδα του Ισραήλ.

«Είναι ένα παιχνίδι-πρόκληση. Ο Παναθηναϊκός παίζει στην έδρα του και θα έχει την πίεση, καθώς προέρχεται από τρεις σερί ήττες. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας. Μια νίκη στο ΟΑΚΑ θα μας έδινε μεγάλη ώθηση για τη συνέχεια», πρόσθεσε.

«Ο Παναθηναϊκός έχει αλλάξει πολύ από πέρσι, έχει νέο προπονητή, νέους παίκτες και διαφορετική αγωνιστική φιλοσοφία. Τους έχουμε μελετήσει αρκετά και ελπίζω να τους αντιμετωπίσουμε σωστά», κατέληξε. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: