Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Διάψευση για επεισόδιο Ούμπιντες - Σα Πίντο!

«Στην σφαίρα της φαντασίας», ανήκουν τα σενάρια που ήθελαν τον Σα Πίντο και τον Ούμπιντες να έχουν επεισόδιο στην προπόνηση της Κυριακής, σύμφωνα με την ΠΑΕ Ατρόμητος. Διάψευση και για Παπάζογλου.

Διάψευση για  επεισόδιο Ούμπιντες - Σα Πίντο
Σε κατηγορηματική διάψευση των δημοσιευμάτων που ήθελαν τις σχέσεις των Ρικάρντο Σα Πίντο και Χαβιέ Ούμπιντες να έχουν διαταραχθεί προχώρησε με ανακοίνωσή του ο Ατρόμητος. Οι Περιστεριώτες τονίζουν πως ο Πορτογάλος όντως είχε συνομιλία με τον 32χρονο μεσοεπιθετικό, ωστόσο, αυτή πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα με γνώμονα το συμφέρον της ομάδας.

Παράλληλα, στη ανακοίνωση η ΠΑΕ κλείνει και άλλο ένα θέμα, αυτό του Θανάση Παπάζογλου. Η διοίκηση αναφέρει πως ουδέποτε τέθηκε ζήτημα αποχώρησης του υψηλόσωμου επιθετικού, ο οποίος θα συνεχίσει να αποτελεί μέλος της ομάδας.

Αναλυτικά:

Η ΠΑΕ Ατρόμητος με αφορμή δημοσιεύματα στον ηλεκτρονικό τύπο που κάνουν αναφορά για «σοβαρό πρόβλημα» στις σχέσεις του προπονητή Ρικάρντο Σα Πίντο με τον ποδοσφαιριστή Χαβιέρ Ούμπιντες επιθυμεί να καταστήσει σαφές τα εξής:

«Τα δημοσιεύματα αυτά απέχουν παντελώς από την πραγματικότητα και ανήκουν απολύτως στη σφαίρα της φαντασίας. Ο προπονητής της ομάδας μας όπως κάνει με όλους τους ποδοσφαιριστές κάλεσε πράγματι στο γραφείο του τον Χαβιέρ Ούμπιντες και συζήτησαν πάνω σε θέματα που αφορούν τη λειτουργία του συλλόγου. Οι σχέσεις τους ήταν όμως και εξακολουθούν να είναι, άριστες και βασίζονται πάνω στον κανόνα του αμοιβαίου σεβασμού με μοναδικό γνώμονα τo συμφέρον και την πρόοδο του Ατρόμητου.

Θέλουμε επίσης να προσθέσουμε ότι ουδέποτε τέθηκε θέμα αποχώρησης του Θανάση Παπάζογλου όπως αναληθώς γράφθηκε. Ο Παπάζογλου είναι παίκτης του Ατρόμητου, τον εμπιστευόμαστε και θα συνεχίσουμε μαζί την προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: