Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Ευχαρίστησε την Ούνιξ ο Ζήσης!!

Μπορεί ο Νίκος Ζήσης να ανήκει πλέον στη Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ, ωστόσο ο Έλληνας γκαρντ δεν ξέχασε το πέρασμα που είχε από την Ούνιξ Καζάν.

Ευχαρίστησε την Ούνιξ ο Ζήσης
Ο Νίκος Ζήσης άλλαξε… σελίδα στην καριέρα του, συνεχίζοντας στη Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ, ωστόσο ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας δεν ξέχασε τη θητεία του στην Ούνιξ και γι’ αυτό έσπευσε να ευχαριστήσει μέσω Twitter όλους εκείνους που τον βοήθησαν στην ομάδα του Καζάν.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Ούνιξ για τον ενάμιση χρόνο που πέρασα εκεί! Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, τη διοίκηση, τους προπονητές μου και όλους μου τους συμπαίκτες! Τους εύχομαι τα καλύτερα για το μέλλον!», ανέφερε ο Νίκος Ζήσης στο πρώτο «τιτίβισμα» που αφορούσε την Ούνιξ, με τον Έλληνα γκαρντ να μιλά στη συνέχεια για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του:

«Είναι τιμή μου και είμαι ενθουσιασμένος που θα αγωνιστώ στη Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ! Θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο, προκειμένου να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της! Πραγματικά ευχαριστώ όλους τους φιλάθλους για να μηνύματα που έλαβα»!

View image on Twitter

*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: