Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Γιάννης Ιωαννίδης: «Όπου μπορώ να βοηθήσω, θα το κάνω» (AUDIO)

Ο Γιάννης Ιωαννίδης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του Metropolis 95.5 και μίλησε στον Γιώργο Μπούζο για τον ενδεχόμενο εμπλοκής του στα διοικητικά του Άρη.

Αρχικά αναφέρθηκε στις πολιτικές εξελίξεις ενώ στην συνέχεια μίλησε για τον Άρη και τον ενδεχόμενο να εμπλακεί στα διοικητικά των "κιτρινόμαυρων".

«Ο κόσμος υποφέρει, περνά δύσκολα και επειδή φαίνεται πως θα έχουμε και άλλα μέτρα, η συνέχεια θα είναι εφιαλτική. Η ύφεση αυτή κρατάει πέντε χρόνια και πάρα πολλές οικογένειες έχουν πρόβλημα επιβίωσης» δήλωσε.

Για την δήλωση που έκανε πως θα αφήσει την πολιτική για να ασχοληθεί με τον Άρη: «Ο Άρης είναι η ψυχή μου, όπου μπορώ να βοηθήσω, θα το κάνω. Το μπάσκετ δεν έχει τόσο μεγάλα οικονομικά προβλήματα όσο το ποδοσφαιρικό τμήμα και η αυτοκρατορία θα πρέπει να επιστρέψει. Στο ποδόσφαιρο η χρονιά βγαίνει, υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι ενδιαφέρονται, ώστε να φύγει ο Άρης από την Γ εθνική. Από εκεί και πέρα τα πράγματα δυσκολεύουν και πρέπει να είμαστε πιο σοβαροί ώστε να μπορέσουμε να επαναφέρουμε τον Άρη. Πρέπει να γίνει κάτι σχεδιασμένο με τιμ που ο ένας θα στηρίζει τον άλλον»

Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style


*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: