Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Ρούσσος: «Υπερίσχυσε το δίκαιο» (audio)

Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» μίλησε το μέλος της διοίκησης της ΚΑΕ Άρης Στάθης Ρούσσος και σχολίασε την απόφαση του ΕΣΑΚΕ περί επανάληψης του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Θεωρώ ότι υπερίσχυσε το δίκαιο. Βέβαια η μεγάλη επιτυχία ήταν η απόφαση του ΑΣΕΑΔ, όπου ο δικαστής κατανόησε πλήρως ότι δεν συνέτρεχαν λόγοι διακοπής του αγώνα και έβγαλε τη σχετική απόφαση. Είμαστε της πεποίθησης πως οι αγώνες πρέπει να τελειώνουν στο γήπεδο αρκεί οι συνθήκες να βοηθούν σε αυτό. Και στο παιχνίδι αυτό, και μάρτυρες είναι και οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, δεν υπήρχε λόγος διακοπής. Όλοι βγήκαν την επομένη του αγώνα και είπαν ότι ήταν λάθος η διακοπή. Τώρα γιατί γίνεται αυτός ο ντόρος δεν μπορώ να το καταλάβω».

Για την απόφαση του ΕΣΑΚΕ: «Δέκα από τις 14 ομάδες τάχθηκαν υπέρ της επανάληψης του αγώνα, δύο ομάδες είπαν όχι και δύο δεν έδωσαν το παρόν. Άρα ήταν μια καθολική απόφαση».

Για το πότε θα γίνει το παιχνίδι: «Ο ΠΑΟΚ εξ όσων γνωρίζω έχει δικαίωμα προσφυγής κατά της απόφασης. Αν δεν προσφύγει θα παίξουμε πιο γρήγορα, ειδάλλως θα καθυστερήσουμε».

Ακούστε ολόκληρη την τοποθέτηση του Στάθη Ρούσσου στην εκπομπή «Στη Σέντρα»:

Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style


*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: