Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

«Η ομάδα με τις λιγότερες απώλειες θα φτάσει στην άνοδο» (audio)

Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο προπονητής του Πανσερραϊκού Κώστας Βασιλακάκης.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Άρη: «Θα παίξουμε με ορισμένες αλλαγές γιατί ακολουθεί μια σειρά κρίσιμων παιχνιδιών για το πρωτάθλημα. Πρέπει να κάνουμε συντήρηση δυνάμεων για να ανταπεξέλθουμε στις πολλές υποχρεώσεις».

Για τον ορισμό των εκτός έδρας αγώνων του Άρη σε «ουδέτερα γήπεδα»: «Άλλο είναι να παίζεος σε ένα καλό γήπεδο και άλλο σε ένα γήπεδο με μικρές διαστάσεις και λάσπη. Είμαστε μια ποιοτική ομάδα και τα άσχημα γήπεδα δεν μας βοηθούν να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο».

Για την πορεία του πρωταθλήματος: «Είναι δύσκολο το πρωτάθλημα. Μπορεί να υπάρχει διαφορά ποιότητας, ωστόσο, οι μικρομεσαίες ομάδες παίζοντας με ομάδες όπως ο Άρης, ο Πανσερραϊκός, η Καβάλα ή και η Δόξα Δράμας ακόμη παίζουν διαφορετικά, προσπαθούν να δώσουν το κάτι παραπάνω και γι’ αυτό πρέπει να είσαι προσεκτικός ανά πάσα στιγμή. Θεωρώ πως ο Άρης, ο Πανσερραϊκός και η Καβάλα είναι τα φαβορί. Όποια ομάδα κρατήσει σταθερότητα τόσο στην απόδοση, όσο και στα θετικά αποτελέσματα αυτή θα κερδίσει και την κατηγορία. Όποια ομάδα έχει τις λιγότερες απώλειες αυτή θα έχει το πλεονέκτημα. Βέβαια, πρέπει να υπάρχει και μια σωστή διαχείριση των άσχημων αποτελεσμάτων, καθώς αν δεν συμβαίνει αυτό μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα».

Για την μεταγραφική ενίσχυση: «Είναι μέσα στο πρόγραμμα, ωστόσο, η μεταγραφική περίοδος τον Γενάρη είναι δύσκολη».

Ακούστε τις δηλώσεις του Κώστα Βασιλακάκη στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο»:

Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style

*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: