Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Τσάμπα περίμενε ο Ολυμπιακός…!!

Το «δώρο» που περίμενε ο Ολυμπιακός δεν ήρθε ποτέ από το Τορίνο. Σε ένα παιχνίδι που η ισοπαλία τις βόλευε, Γιουβέντους και Ατλέτικο έμειναν στο 0-0 και προκρίθηκαν χέρι-χέρι στο Champions League.

Τσάμπα περίμενε ο Ολυμπιακός…
Το αποτέλεσμα που θα άφηνε εκείνες ευχαριστημένες -και όχι τον Ολυμπιακό- έφεραν Γιουβέντους και Ατλέτικο.

Με τους μεν Ισπανούς να έχουν ήδη προκριθεί και να κρατούν την πρωτιά ακόμα και με ήττα ενός γκολ και τη δε «Γηραιά Κυρία» ν’ αποφεύγει το ρίσκο ενός κάζου που θα την άφηνε εκτός διοργάνωσης, το τελικό 0-0 ήρθε ως φυσιολογική εξέλιξη στο Τορίνο.

Αν και αμφότερες οι ομάδες είχαν τις ευκαιρίες τους. Διότι οι Μαδριλένοι απείλησαν με σουτ του Κόκε και ένα -ακόμα πιο επικίνδυνο- του Σουάρες που έβγαλε δύσκολα ο Μπουφόν. Οι «μπιανκονέρι», από την άλλη, έψαξαν… ελεγχόμενα το γκολ σε καλές ευκαιρίες του Πογκμπά και του Βιντάλ.

Όσο περνούσε η ώρα όμως, τόσο έπεφτε ο ρυθμός. Και όσο απουσίαζαν οι καλές φάσεις (ακόμα και οι αλλαγές από τους δυο προπονητές), τόσο πιθανότερη έμοιαζε η ισοπαλία. Αυτή που τελικά ήρθε, αφήνοντας τον Ολυμπιακό μάταια να περιμένει και δίνοντάς τους δικαίωμα να περάσουν «πακέτο» στην επόμενη φάση.


Τα σημερινά αποτελέσματα

Ολυμπιακός-Μάλμε 4-2
(22’ Φουστέρ, 63’ Ντομίνγκες, 87’ Μήτρογλου, 90’ Αφελάι - 59’ Κρόον, 81’ Ρόζενμπεργκ)

Γιουβέντους-Ατλέτικο 0-0

Η τελική βαθμολογία του 1ου ομίλου

Ατλέτικο Μαδρίτης 12 (14-3)
Γιουβέντους 9 (7-4)
Ολυμπιακός 6 (6-11)
Μάλμε 3 (2-11)*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: