Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Στο «στόχαστρο» ο Ορλάντο Σα!

Ο Ορλάντο Σα είναι ψηλά στη λίστα του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, όμως το γεγονός ότι η Λέγκια Βαρσοβίας δεν πέφτει κάτω από το 1 εκατ. ευρώ αναγκάζει την ΑΕΚ να τσεκάρει ξανά τον Πορτογάλο φορ.

Στο «στόχαστρο» ο Ορλάντο Σα
Ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχουν ξεχωρίσει στην ΑΕΚ είναι ο Ορλάντο Σα.

Ο Πορτογάλος επιθετικός της Λέγκια Βασκοβίας τη φετινή σεζόν έχει πετύχει 9 γκολ σε 11 αγώνες του πολωνικού πρωταθλήματος, ενώ παράλληλα έχει εξαιρετικές εμφανίσεις στο Europa League (όπου η ομάδα του θα συνεχίσει την επόμενη φάση της διοργάνωσης).

Ωστόσο, η «Ένωση» δεν είναι η μοναδική ομάδα που έχει τσεκάρει τον 26χρονο φορ, αφού αρκετοί ευρωπαϊκοί σύλλογοι έχουν συγκεντρώσει πληροφορίες για την περίπτωσή του.

Όπως γράφει σήμερα η SportDay, ο παίκτης αποκτήθηκε το καλοκαίρι από την ΑΕ Λεμεσού έναντι μισού εκατ. ευρώ και οι Πολωνοί δεν πέφτουν κάτω από το 1 εκατ. ευρώ για την παραχώρησή του, ενώ ο παίκτης αμείβεται με 350.000 ευρώ ετησίως.

Σίγουρα δεν πρόκειται για μία φθηνή λύση και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι «κιτρινόμαυροι» έχουν αποφασίσει να τσεκάρουν εκ νέου τον Ορλάντο Σα, ώστε να είναι σίγουροι για την τελική τους επιλογή.

Όσον αφορά την ενίσχυση της «Ένωσης» τη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη, είναι γνωστό ότι θα γίνουν κινήσεις για την απόκτηση ενός αμυντικού μέσου, ενός επιθετικού, ενός δεξιού εξτρέμ και ενός αριστερού μπακ. Αυτή τη στιγμή φαίνεται πως υπάρχουν σκέψεις κατά πόσο θα πρέπει η ομάδα να ενισχυθεί, αφού η ομάδα έχει δώσει έξι αγώνες και η απόδοση αρκετών παικτών είναι ικανοποιητική.

Το τελευταίο διάστημα υπάρχει αγωνιστική άνοδος σε όλη την ομάδα, ενώ ο Δέλλας επισήμανε πως υπάρχουν και άλλα περιθώρια βελτίωσης. Από την πλευρά του, ο Μιλοβάνοβιτς δεν σταματάει τις επαφές του και το σκάουτινγκ σε γήπεδα της Ευρώπης.

Έτσι δεν αποκλείεται αν προκύψει κάποια ενδιαφέρουσα περίπτωση, όχι μόνο για φέτος αλλά και για την επόμενη σεζόν, τότε μπορεί να γίνουν κινήσεις για την απόκτησή του από τώρα. Μία από αυτές είναι ο Χουάν Κάλα, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από την Κάρντιφ πριν από μερικές ημέρες.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: