Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

«Το κοινωνικό έργο του Ηρακλή»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο υπεύθυνος μάρκετινγκ του Ηρακλή, Νίκος Γραμμένος και μίλησε για τις κοινωνικές κινήσεις της «κυανόλευκης» ΠΑΕ.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Έχουμε συγκεντρώσει τις φανέλες τις ΝΙΚΕ με τις οποίες αγωνίστηκε η ομάδα στους πρώτους αγώνες. Αυτές οι φανέλες με αρχή του Πουρτουλίδη θα δημοπρατηθούν για  σε φορείς όπως η Actionaid. Επίσης, θα δοθούν και άλλα πράγματα όπως τα παπούτσια του Χουάντερσον, το μπουφάν του Νίκου Παπαδόπουλου με υπογραφή για άλλους φόρους αλλά και κάποια «κυανόλευκα» μέλη. Η βοήθεια που θα προσφέρουμε δεν είναι μόνο για «Γαλάζιες οικογένειες». Στην ιστοσελίδα CharityIdols.gr υπάρχουν όλες οι πληροφορίες. Γίνεται ένας πλειστηριασμός και κρατάει για 8 μέρες».
Για το πότε θα ανοίξει η μπουτίκ:
«Υπάρχουν κάποιες φοροτεχνικές λεπτομέρειες και δεν μπορώ να απαντήσω. Υπάρχουν πάρα πολλά προϊόντα που έχουμε βρει όπως κούνιες που θέλουμε να έχουμε. Δεν είναι κάτι που είναι πάνω μας αλλά υπάρχει γραφειοκρατία μια εταιρείας που ο ιδιοκτήτης δεν είναι στην Ελλάδα. Βέβαια, θα έρθει. Οι αναβολές που υπήρξαν δημιούργησαν μια σύγχυση».
Για τις φανέλες της ομάδας:
«Υπάρχουν οι λευκές, οι ριγέ και η τρίτη φανέλα που είναι Μπορντό με λίγο γαλάζιο. Είναι υποχρέωση μιας ομάδας να έχει μια φανέλα που δεν έχει σχέση με τα χρώματα της ομάδας».
Για το τι πρέπει να γνωρίζει ο κόσμος του Ηρακλή:
«Εντός της εβδομάδας με αρχές της επόμενης θα υπάρξουν πάρα πολλές υποχρεώσεις».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: