Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Χαμένοι στην… μετάφραση με Μπαϊράμι!!

Αλλιώς τα ΄πε, αλλιώς τα μετέφεραν. Ο Μπαϊράμι είναι ενοχλημένος απ’ την ερμηνεία που δόθηκε στις δηλώσεις του περί «τρέλας» στο Καραϊσκάκη. Τι έλεγε στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και η γκέλα.

Χαμένοι στην… μετάφραση με Μπαϊράμι
Διαφορετική ερμηνεία δόθηκε στα λεγόμενα του Εμίρ Μπαϊράμι από ΜΜΕ της Σουηδίας, όταν ρωτήθηκε για την ατμόσφαιρα που θα συναντούσε στο «Γ. Καραϊσκάκης» η Μάλμε.

Την ώρα λοιπόν που ο άσος του Παναθηναϊκού έκανε λόγο για «τρέλα» των Ελλήνων οπαδών για τις ομάδες τους, οι συμπατριώτες του… το μετέφεραν ως «τρέλα» στο γήπεδο του Ολυμπιακού.

Μια «γκέλα» που ενόχλησε τον παίκτη του Παναθηναϊκού και που λίγες ώρες μετά «αναγνωρίστηκε» απ’ τους συμπατριώτες του και άλλαξαν το κείμενο, διορθώνοντας τα λόγια του διεθνούς εξτρέμ.

Ο ίδιος, δε, σε ανθρώπους του τριφυλλιού έλεγε πως: «Δεν θα μπορούσα να πω κάτι τέτοιο για το συγκεκριμένο γήπεδο από τη στιγμή που όχι απλά δεν έχω παίξει ποτέ εκεί, αλλά δεν έχω πάει ούτε ως μέλος αποστολής», επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά το λάθος των Σουηδών, καθώς στην μέχρι τώρα θητεία του στους Κυπέλλούχους δεν έχει... ζήσει καν την ατμόσφαιρα στο Φάληρο.

«Επικρατεί τρελή ατμόσφαιρα, είναι κάτι πραγματικά σπέσιαλ, που είναι δύσκολο να εξηγήσω. Πρέπει να είσαι εκεί για να το νιώσεις. Οι οπαδοί δεν φωνάζουν μόνο για την ομάδα τους, μισούν παράλληλα και λίγο τον αντίπαλο επίσης. Αλλά κυρίως υποστηρίζουν την ομάδα τους με όλη τους την καρδιά. Είναι απίστευτο, φανταστικό. Ένα επίπεδο υποστήριξης που δεν έχω βιώσει ξανά. Είναι πολύ, πολύ κουλ», ήταν χαρακτηριστικά τα λεγόμενα του Μπαϊράμι στο ΜΜΕ της Σουηδίας. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: