Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Θέλουν να κάνουν την καλύτερη επιλογή!

Στις περιπτώσεις 3-4 ποδοσφαιριστών έχουν επικεντρωθεί στον Παναθηναϊκό για την ενίσχυση του κέντρου της άμυνας, με τους ιθύνοντες να επιθυμούν να εκμηδενίσουν κάθε ρίσκο στην επιλογή τους.

Θέλουν να κάνουν την καλύτερη επιλογή
Καθημερινά στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός φτάνουν πολλές προτάσεις που αφορούν κεντρικούς αμυντικούς από διάφορους μάνατζερ.

Στο τριφύλλι φέρονται να έχουν επικεντρωθεί σε τρεις-τέσσερις ποδοσφαιριστές για τους οποίους έχουν συλλέξει καλές πληροφορίες και μάλιστα ορισμένες πηγές θέλουν να έχουν τσεκάρει από κοντά τους δύο απ' αυτούς σε πρόσφατα παιχνίδια.

Ωστόσο, εκείνο που τονίζουν οι «πράσινοι» είναι πως θέλουν να εκμηδενίσουν κάθε ρίσκο.

«Δεν πρέπει να κάνουμε λάθος στην επιλογή μας», τονίζεται συνεχώς στις συσκέψεις που γίνονται από τους κ.κ. Φύσσα, Βόκολο και Αναστασίου.

Όπως γράφει η SportDay, δύσκολα θα υπάρξουν εξελίξεις στη συγκεκριμένη υπόθεση πριν από το τέλος του χρόνου, με τους ιθύνοντες του «τριφυλλιού» να έχουν ρίξει δίχτυα σε όλη την Ευρώπη: τόσο στην κεντρική Ευρώπη, όσο και στην Ιβηρική Χερσόνησο και την Ιταλία.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, ο Βόκολος να μεταβεί εκ νέου στο εξωτερικό το Σαββατοκύριο ή την ερχόμενη ταξίδι για να τσεκάρει από κοντά κάποιον υποψήφιο μεταγραφικό στόχο. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: