Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Υπό πίεση ο Γαλανός!!

Άμεσα λύση στο οικονομικό καλείται να βρει ο Γιώργος Γαλανός, την ώρα που έχουν κάνει την εμφάνισή τους τα πρώτα σύννεφα στις σχέσεις του με τους οπαδούς του Άρη.

Υπό πίεση ο Γαλανός
Αρκετή πίεση και έντονη αμφισβήτηση υπάρχει στο πρόσωπο του Γιώργου Γαλανού, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να βρει λύσεις στα οικονομικά θέματα του Άρη και την ενίσχυση της ομάδας την περίοδο του Ιανουαρίου.

Εκείνο που τονίζουν οι οπαδοί της ομάδας είναι πως υπάρχει ανακολουθία στα όσα έχει υποσχεθεί και όσα έχει πράξει ο διοικητικός ηγέτης των Θεσσαλονικέων, ο οποίος παρουσιάζεται ασυνεπής και αυτή τη στιγμή υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια στο πρόσωπό του.

Η αφορμή ήταν το γεγονός ότι οι «κίτρινοι» δεν έχουν εισπράξει ακόμη τα χρήματα από την τηλεοπτικοί συμφωνία με τη Nova και τα έσοδα από τα εισιτήρια είναι ελάχιστα.

Η αμφισβήτηση για τον κ. Γαλανό οφείλεται στο γεγονός ότι είχε υποσχεθεί πως θα βάλει όσα χρήματα χρειαστούν, κάτι που μέχρι στιγμής δεν έχει υλοποιήσει.

Την ίδια ώρα, επιθυμεί να αποκτήσει – χωρίς αποτέλεσμα – έναν παίκτη που θα κάνει «γκελ» στον κόσμο, αλλά οι επαφές με τους Κόκε και Σολάρι δεν είχαν την αναμενόμενη κατάληξη. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: