Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

«Να αγκαλιάσουν όλοι την προσπάθεια»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του Α.Σ Άρη, Παναγιώτης Ζουμπουρίδης και μίλησε για την κατάσταση στον σύλλογο και τις προσπάθειες που γίνονται σε όλα τα τμήματα.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Ο Α.Σ είναι μια ιστορία που πολλά χρόνια παιδεύει τον Άρη. Εμείς δεν είμαστε οι μεσσίες που θα διορθώσουμε τα πάντα σε έναν μήνα. Προσπαθούμε να χαρτογραφήσουμε όλα τα τμήματα, έχουμε δώσει προτεραιότητα στα τμήματα με τα πιο πολλά μέλη αλλά και σε αυτά που αφήνουν έσοδα. Υπήρχαν κάποιες δυσκολίες αρχικά λόγω ενός θανάτου ενός μέλους και κάποιου άλλου που έφυγε στο εξωτερικό. Βρίσκουμε λύσεις σιγά – σιγά αλλά τα προβλήματα είναι πολλά. Αυτούς που υπήρχαν στο τμήμα τους διατηρήσαμε όλους και δεν διώξαμε κανέναν. Δεν μπήκαμε εμείς εδώ εκδικητικά. Θέλουμε να μονιάσουμε τον κόσμο για να αναγεννηθεί η ομάδα. Βέβαια, υπάρχουν άνθρωποι που εναντιώνονται και λένε πως λίγες είναι οι μέρες μας. Όταν βγεις μπροστά στον Άρη όλοι ενώνονται για να σε ρίξουν».
Για την ανακοίνωση που βγήκε για το τμήμα του χάντμπολ:
«Βγήκε μια ανυπόγραφη ανακοίνωση από το χάντμπολ χωρίς να λέει ποιοι τα λένε. Έτσι είχε γίνει και με μια φωτογραφία μιας κοπέλας που φορούσε μια φανέλα χωρίς σήμα και ήταν τελικά από την προπόνηση».
Για τα χρέη του αερίου:
«Οι παλαιότεροι αφήσαν 14.000 ευρώ τον μήνα για το αέριο».
Για τις μειώσεις που προσπαθεί να κάνει στον Α.Σ:
«Ήδη έχουμε κάνει κάποιες ενέργειες με τα θέματα της πισίνας. Ψάχνουμε καινούριους συνεργάτες γιατί πολλοί πουλάν «Αρειανοσίνη» αλλά με λεφτά. Παίρνουμε προτεραιότητες για ότι μπορούμε να βρούμε. Δεν υπήρχε ούτε το τηλέφωνο του ντους στη ντουζιέρα».
Για την αναδιάρθρωση που θα γίνει στον Α.Σ:
«Θα γίνει σήμερα αναδιάρθρωση του διοικητικού συμβουλίου του Α.Σ. Θα είναι πρόεδρος ο κ. Ταουξίδης που είναι ταμίας αυτή την στιγμή και εγώ θα γίνω μέλος. Οι εργατοώρες είναι πάρα πολλές και δεν μπορώ να ανταποκριθώ. Στις 18:00 σήμερα (9/12) θα γίνει το Δ.Σ και θα δούμε αν θα γίνουν και άλλες αλλαγές».
 Για το αν θα κρατηθούν όλα τα τμήματα:
«Έχουμε ενημερώσει τους εφόρους πως αν δεν μπορούν να κρατήσουν το κάθε τμήμα δεν μπορούν να είναι έφοροι. Θέλει λίγο να σηκώσουμε όλοι τα μανίκια. Από δύο χορηγούς να φέρει ο κάθε φορέας είμαστε καλά. Έχω κάποια παράπονα από παλιούς παράγοντες που έχουν γυρίσει την πλάτη. Πρέπει όλοι να βοηθήσουμε Έτσι μόνο θα αναγεννηθεί η ομάδα».
Για την συνεργασία του με τον Γιώργο Γαλανό:
«Έχει ηρεμήσει η κατάσταση και από τότε που αναλάβαμε ο Άρης είναι αήττητος. Η ναυαρχίδα του Άρη είναι το ποδόσφαιρο και αν αυτό πάει καλά όλα παν καλά».
 Για τα παιχνίδια με τον Πανσερραϊκό:
«Ο ένας από τους 2 διαιτητές που ορίζουν στη Γ΄ εθνική είναι από τις Σέρρες. Δεν θα πρέπει να ορίσει αυτός αλλά ο άλλος αν θέλουν να εξυγιάνουν το ποδόσφαιρο. Καλό θα είναι να τα δουν αυτά τα θέματα νωρίς. Ο Πανσερραϊκός στα τελευταία ματς έχει συνέχεια παράπονα από την διαιτησία και αυτό με φοβίζει λίγο».
Για την πορεία του Γαλανού μέχρι στιγμής:
«Με 1000 δυσκολίες, ανατροπές, κόντρες, τρικλοποδιές αλλά και μια ομάδα που δεν έκανε αυτός έχει φέρει καλά αποτελέσματα. Οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά. Είναι νέος παράγοντας, δεν έχει την πείρα και για αυτό πρέπει να βοηθήσουν όλοι. Ακόμα και ο ίδιος λέει πως αν βρεθεί κάποιος ισχυρότερος και μεγαλύτερος παράγοντας θα φύγει. Δεν πρέπει να του δίνουμε δυσκολίες και κόντρες».
Για το αν θα γίνουν εκδηλώσεις:
«Θα γίνουν εκδηλώσεις. Ετοιμάζονται θα βγει ανακοίνωση και θα γίνουν όσα πρέπει να γίνουν. Μιλούσα χθες με τον κ. Χαριτωνίδη και τον κ. Γαβριηλίδη και για μια εκδήλωση στο βόλεϊ. Έναν μήνα είμαστε ακόμα στην ομάδα αλλά όλα θα γίνουν».
Για τα τμήματα του Α.Σ:
«Έχει 18 τμήματα Ο Α.Σ. Βέβαια τα περισσότερα είναι αυτοδιαχειριζόμενα αλλά έτσι θα πρέπει να γίνουν όλα. Όταν θα θες να γίνει έφορος θα πρέπει να το κινείς εσύ το τμήμα. Αλλιώς πως θα πληρώσει ο Α.Σ το αέριο; Κάπως θα πρέπει να γίνεται η εισροή χρημάτων».
Για τον κόσμο του Άρη:
«Λογικό είναι ο κόσμος να είναι πικραμένος. Βέβαια, ήταν επιλογή του λαού του Άρη η αναγέννηση της ομάδας μέσα από την Γ΄ εθνική. Καλό είναι να έρχεται ο κόσμος και να είναι αιμοδότης της ομάδας όπως είναι όλα αυτά τα χρόνια. Δυστυχώς εμείς δεν έχουμε έναν Μελισσανίδη αλλά με ότι όπλα έχουμε δουλεύουμε. Πάνω από όλα θέλει στήριξη».
Για τις περιπτώσεις των Αγκάνθο, Κόκε, Σολάρι:
«Αυτό δείχνει το μεγαλείο του Άρη. Όλοι οι ξένοι που έπαιξαν στο παρελθόν πονάν τον Άρη και θέλουν να γυρίσουν πίσω. Το τι γίνεται βέβαια στις διαπραγματεύσεις είναι άλλο. Είναι επιβαρυμένο το μπάτζετ της ομάδας».
Για το αν μπορεί να παίξει ο Αγκάνθο στον Άρη:
«Προχθές γκολ έβαλε. Αφού παίζει στην Ισπανία γιατί να μην παίξει και στην Ελλάδα; Η Θεσσαλονίκη είναι μια όμορφη πόλη και ο ξένος περνάει ωραία σε όλες τις ομάδες της πόλης».
Για το μήνυμα που θέλει να στείλει:
«Ο στόχος είναι η άνοδος και η αναγέννηση του Άρη. Θα πρέπει όλοι να αγκαλιάσουν αυτή την προσπάθεια».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: