Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

«Είμαστε έτοιμοι για τον ΠΑΟΚ»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο αριστερός χαφ της Γκινγκάμπ, Τιμπόλ Ζιρές και μίλησε για την επερχόμενη αναμέτρηση της ομάδας του με τον ΠΑΟΚ.
Τόνισε πως ο «Δικέφαλος» θα είναι ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος και πως ένα παιχνίδι μέσα στη Τούμπα θα έχει πολλές ιδιαιτερότητες.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για το πως βλέπει το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ:
«Θα είναι ένας πολύ δύσκολος και ανταγωνιστικός αγώνας. Αφορά την πρόκριση και των δύο ομάδων και θα δώσουμε και οι δύο τα πάντα. Είναι μια πολύ σημαντική αναμέτρηση».
Για τις ελλείψεις της Γκινγκάμπ:
«Δεν υπάρχουν κάποια προβλήματα αυτή την στιγμή και λογικά όλη η ομάδα θα έρθει σύσσωμη στην Θεσσαλονίκη».
Για το αν τον φοβίζει η έδρα του ΠΑΟΚ:
«Περιμένουμε με αγωνία να παίξουμε αυτόν τον αγώνα, έχουμε παίξει ξανά με Ελληνικές ομάδες και είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε και τις ειδικές συνθήκες που θα υπάρχουν στη Τούμπα».
Για το πώς σκιαγραφεί τον ΠΑΟΚ ως ομάδα:
«Έχουμε παίξει ήδη ένα παιχνίδι για τον πρώτο γύρο και έχουμε κρατήσει κάποια στοιχεία από τον τρόπο παιξίματος του ΠΑΟΚ. Βέβαια, το παιχνίδι τώρα θα είναι μέσα στο γήπεδο της Τούμπας και θα έχει πολλές ιδιαιτερότητες».
Για το αν Γκινγκάμπ δίνει προτεραιότητα στο πρωτάθλημα ή στην Ευρώπη:
«Προς το παρών αυτό που μας ενδιαφέρει και έχει προτεραιότητα είναι το παιχνίδι της Πέμπτης (11/12) με τον ΠΑΟΚ. Μετά από αυτό θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε και στο πρωτάθλημα».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: