Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Θέλει Ρόμπεν ο Φαν Χάαλ!!

Αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να φέρει στο «Ολντ Τράφορντ» την ποδοσφαιρική του… καψούρα είναι ο Λούις Φαν Χάαλ. Πρόταση 30 εκατ. ευρώ για τον Γενάρη φέρεται να ετοιμάζει η Μαν. Γιουνάιτεντ.

Θέλει Ρόμπεν ο Φαν Χάαλ!
Ο έρωτας και το χρήμα δεν κρύβονται. Πόσω μάλλον όταν υπάρχουν ταυτόχρονα.

Έχοντας τη δυνατότητα ν’ ανοίξει ξανά το… πουγκί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον Γενάρη και με δεδομένη την ποδοσφαιρική καψούρα του στο πρόσωπο του Άριεν Ρόμπεν, ο Λούις Φαν Χάαλ παρουσιάζεται διατεθειμένος να κάνει τα πάντα για να τον φέρει στο «Ολντ Τράφορντ».

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα που αναπαράχθηκαν και στην Αγγλία, ο Ολλανδός ζήτησε από τη διοίκηση να κάνει ό,τι μπορεί για τη μεταγραφή του 31χρονου άσου της Μπάγερν. Και λέγοντας «ό,τι μπορεί» μιλάμε για μια πρόταση περίπου 30 εκατ. ευρώ.

Βέβαια, το οικονομικό σκέλος δεν είναι η κυριότερη παράμετρος της υπόθεσης. Γιατί αυτό που προέχει είναι αφενός να πειστεί ο Ρόμπεν να επιστρέψει στην Premier League (μετά τη θητεία στην Τσέλσι) και αφετέρου να δεχθεί η Μπάγερν να τον παραχωρήσει.

Αν το πρώτο λοιπόν θεωρείται πιθανό εξαιτίας της εξαιρετικής σχέσης του Ολλανδού άσου με τον Φαν Χάαλ (έχει δηλώσει ότι είναι ο καλύτερος προπονητής που είχε στην καριέρα του), μόνη περίπτωση για να επιτευχθεί συναίνεση των Βαυαρών θεωρείται το να εκφράσει δημόσια πρόθεση ν’ αποχωρήσει.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: