Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Μίτσελ: «Πάντα, όπως απόψε»

Είδε πάθος, είδε ψυχή, είδε νεύρο από τους παίκτες και με αυτά τα «συστατικά» θέλει να βλέπει κάθε φορά τον Ολυμπιακό, ο Μίτσελ. «Καθόλου άσχημο που συνεχίζουμε στο Europa», πρόσθεσε.

Μίτσελ: «Πάντα, όπως απόψε»
Έτσι όπως έπαιξε απέναντι στην Μάλμε, θέλει να βλέπει σε κάθε αγώνα -ανεξαρτήτως αντιπάλου- τον Ολυμπιακό ο Μίτσελ!

Ο Ισπανός τεχνικός των ερυθρολεύκων επ’ ουδενί δεν «χαλιέται» που η ομάδα του συνεχίζει στο Europa League, εκφράζοντας τη χαρά του για την φετινή πορεία στο Champions League (πέραν της κακής εμφάνισης στην Μαδρίτη όπως είπε).

«Πιστεύω πως ο Ολυμπιακός έπαιξε όπως σε όλα τα παιχνίδια του Champions League. Ήμασταν κοντά στην πρόκριση, αλλά συνεχίζουμε... Δεν είναι καθόλου άσχημο που θα παίξουμε πλέον στο Europa. Είμαστε ευχαριστημένοι απ’ την πορεία μας στη διοργάνωση φέτος, μόνο μια φορά δεν σταθήκαμε καλά (σ.σ. με την Ατλέτικο στη Μαδρίτη). Αντιμετωπίσαμε μεγάλες ομάδες, πρωταθλήτριες στις χώρες τους και νομίζω πως είμαστε μια χαρά με το ότι συνεχίζουμε στο Europa», είπε αρχικά και συμπλήρωσε ο Μίτσελ:

«Δεν μας λείπει η ηρεμία. Χρειαζόμαστε πάντα να παίζουμε όπως σήμερα, με αποφασιστικότητα, με υπερηφάνεια και σαν ομάδα. Σήμερα είχαμε ψυχή, νεύρο και δείξαμε θάρρος όπως απαιτείται σε κάθε διοργάνωση που συμμετέχουμε. Λέω το ίδιο κάθε φορά, πρέπει να παίζουμε σαν παίκτες του Ολυμπιακού, οποιονδήποτε αντίπαλο και να έχουμε απέναντί μας».

Και κατέληξε: «Δώσαμε χαρά στους φιλάθλους μας και στον… αδερφό μας, Κούλη Δουρέκα (αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας ο διευθυντής ποδοσφαίρου) που απ’ το νοσοκομείο θα άκουσε τους πανηγυρισμούς μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: