Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

«Ας κάνει κι ο Άρης το αγροτικό του μια χρονιά στη Γ' Εθνική» (audio)

Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού Παναγιώτης Χαλκίδης και αναφέρθηκε στο αυριανό παιχνίδι Κυπέλλου με τον Άρη καθώς και στην πορεία της ομάδας του στο πρωτάθλημα. Ο διοικητικός ηγέτης των «λιονταριών» εξέφρασε την αισιοδοξία του πως ο Πανσερραϊκός θα καταφέρει να κόψει πρώτος το νήμα στο πρωτάθλημα, ενώ, παράλληλα, άφησε αιχμές για τον ορισμό αρκετών εκτός έδρας αγώνων του Άρη σε «ουδέτερα» γήπεδα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ματς Κυπέλλου: «Δεν είναι αυτοσκοπός να βγάλουμε κάποια χρήματα από τα εισιτήρια. Στόχος μας ήταν να γίνει το παιχνίδι βραδινό για να παρακολουθήσει όσος περισσότερος κόσμος μπορεί ένα ωραίο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ιστορικές ομάδες. Άλλωστε πρωταρχικός μας στόχος είναι το πρωτάθλημα και από ότι έχω ενημερωθεί από την τεχνική ηγεσία θα δώσουμε βάση στο παιχνίδι πρωταθλήματος και μάλλον θα ξεκουραστούν κάποιοι παίκτες».

Για τον στόχο του Πανσερραϊκού: «Εμείς το αγροτικό μας στη συγκεκριμένη κατηγορία το κάναμε πέρσι. Ας κάνει και ο Άρης το αγροτικό του μια χρονιά και ας ανέβει του χρόνου. Ο Πανσερραϊκός δεν είναι μια τυχαία ομάδα. Έχει μια λαμπρή ιστορία για τα δεδομένα της επαρχίας. Ο σκοπός μας είναι ένας και μοναδικός, να τερματίσουμε πρώτοι».

Για τον ορισμό των εκτός έδρας αγώνων του Άρη σε «ουδέτερα» γήπεδα: «Δεν μπορεί μια ομάδα να μην έχει παίξει ουσιαστικά εκτός έδρας. Εμείς πήγαμε στον Ακροπόταμο και παίξαμε σε ένα λασπώδες γήπεδο μικρών διαστάσεων. Δεν θα ήταν το ίδιο αν παίζαμε, όπως κι ο Άρης, στην Ελευθερούπολη. Δεν κατηγορώ τον Άρη γι’ αυτό που συμβαίνει, όμως, το πρωτάθλημα δεν διεξάγεται έτσι επί ίσοις όροις».

Για τον κόσμο του Άρη: «Είναι ευπρόσδεκτος στις Σέρρες και θα τύχει καλής φιλοξενίας. Θα υπάρχουν εκδοτήρια έξω από την Θύρα 7. Μακάρι να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ιστορικές ομάδες και ο καλύτερος να κερδίσει».

Ακούστε τις δηλώσεις του Παναγιώτη Χαλκίδη στην εκπομπή «Στη Σέντρα»:

Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style

*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: