Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Αυτό που θέλει ο Άγγελος!

Ειλημμένη είναι η απόφαση της διοίκησης του ΠΑΟΚ για ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, αλλά αυτή θα γίνει με τα «θέλω» του Άγγελου Αναστασιάδη.

Αυτό που θέλει ο Άγγελος
Ο Ιβάν Σαββίδης άναψε «πράσινο φως» για ενίσχυση τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και πλέον όλοι καταστρώνουν τα πλανά τους για να αποκτηθούν οι παίκτες που πρέπει τον επόμενο μήνα.

Όπως γράφει η SportDay, ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου έχει διαθέσει αυτή τη στιγμή ένα ποσό που φτάνει τα 2 εκατ. ευρώ. Ωστόσο, όλοι αναρωτιούνται ποια θα είναι η φιλοσοφία του Άγγελου Αναστασιάδη για την ενίσχυση του ρόστερ της ομάδας του.

Ο έμπειρος προπονητής δεν είναι αρνητικός στην απόκτηση δύο μέχρι τεσσάρων ποδοσφαιριστών, αλλά θέλει να γίνει σύμφωνα με τους δικούς του κανόνες.

Ο 61χρονος τεχνικός είναι σίγουρο ότι θα εκμεταλλευτεί τα 2 εκατ. ευρώ που έχει στη διάθεσή του, αλλά δεν θέλει να χαλάσει ό,τι δημιούργησε από το καλοκαίρι και να διαταραχθεί το καλό κλίμα που υπάρχει στα «ασπρόμαυρα» αποδυτήρια.

Έτσι θεωρείται απίθανο να αποκτηθεί κάποιος «παιχταράς», αφού κάτι τέτοιο μπορεί να προκαλέσουν πρόβλημα στον Αναστασιάδη.

Μέχρι στιγμής έχει ακουστεί η περίπτωση του Ματέους Κλιχ (24χρονος Πολωνός μέσος της Βόλφσμπουργκ), του Νίκου Κοροβέση (23 ετών μεσοεπιθετικός του ΠΑΣ) και του Κάρλος Γκαρσία (30 ετών στόπερ της Μακάμπι Τελ Αβίβ).
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: