Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

«Τώρα μετράμε τους φίλους μας»

Θέση στα όσα συμβαίνουν από χθες στον Άρη πήρε ο στενός συνεργάτης του Γιώργου Γαλανού, Περικλής Τράιος, ο οποίος τοποθετήθηκε με ένας μακροσκελές σχόλιό του στο Facebook.

«Τώρα μετράμε τους φίλους μας»
Με ένα μακροσκελές σχόλιό του ο στενός συνεργάτης του Γιώργου Γαλανού, Περικλής Τράιος, σχολίασε ό,τι συμβαίνει τις τελευταίες ώρες στον Αρη.

Διαβάστε ολόκληρο το σχόλιο του κ. Τράιου

«ΦΥΣΙΚΑ και θα γίνει και η συνεντευξη Τύπου και όλα αυτά και άλλα πολλά θα αναλυθούν και θα παρουσιαστούν δημόσια» έχει ως εξής:.

Επειδή ορισμένοι το έχουν ξεφτιλίσει πραγματικά.

Επειδή ορισμένοι, εξακολουθούν να έχουν την ίδια ανέντιμη στάση από τη πρώτη στιγμή.

Επειδή ορισμένοι, συνεχίζουν να έχουν την ίδια βρώμικη (για να μην πω κάτι άλλο.) τακτική.

Επειδή ορισμένοι, που έχουν λερωμένη τη φωλιά τους σε σχέση με το πρόσφατο αμαρτωλό παρελθόν, με τη συμπεριφορά τους, όχι μόνο δεν κάνουν καλό στην ομάδα, αλλά προσπαθούν με κάθε τρόπο να βλάψουν την ηρεμία της.

Επειδή ορισμένοι, νομίζουν οτι όλος ο κόσμος είναι «φυτό» και έχει ξεχάσει πρόσωπα, καταστάσεις και γεγονότα, που έγιναν στα προηγούμενα χρόνια και συντέλεσαν στοΕΓΚΛΗΜΑ (που παραμένει δίχως τιμωρία), οδηγώντας τον ΑΡΗ στη διάλυση..

Επειδή ορισμένοι, προσπαθούν με κάθε τρόπο, να προκαλέσουν πρόβλημα, είτε λέγοντας ακόμη και ψέματα, είτε μεγαλοποιώντας ανούσιες λεπτομέρειες, είτε παραποιώντας την αλήθεια, είτε προσαρμόζοντας την στη δική τους οπτική (αυτό θέλω να πιστεύω. οτι είναι μόνο οπτική και κρίση κι όχι υστεροβουλία.)

Επειδή λοιπόν, όλοι αυτοί οι επίδοξοι «Πίκοι Απίκοι» των ραδιοφώνων, των site, των μέσων κοινωνικής δικτύωσης κλπ μας έχουν κουράσει πραγματικά.

Και επειδή όλα έχουν τα όρια τους.

ΗΡΕΜΗΣΤΕ κύριοι.

ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ.

Ο ΑΡΗΣ έφτασε εδώ που έφτασε, να διαλυθεί κυριολεκτικά και να αναγκαστεί να πέσει στη Γ εθνική, και να ξαναρχίσει από το μηδέν, όχι εξαιτίας του Γαλανού, ούτε του Τράιου.

Οι ευθύνες και οι υπέυθυνοι αυτής της τραγωδίας που είμαστε αναγκασμένοι να ζούμε, περιλαμβάνονται όλοι στο πόρισμα του οικονομικού ελέγχου 2004-2014 που βρίσκεται στο γραφείο του Εισαγγελέα.

Το οτι ο ΑΡΗΣ είχε περισσότερα απο 80 εκατομμύρια έσοδα όλα τα προηγούμενα χρόνια, και έφτασε στο σημείο με σχεδόν μηδενισμένα και διακανονισμένα τα χρέη το 2004,να χρωστά σχεδόν 20 εκατομμύρια, το 2014, είναι ένα ΕΓΚΛΗΜΑ σε βάρος της Ιστορίας και του λαού του ΑΡΗ και όλοι αυτοί, που συντέλεσαν σ αυτό το έγκλημα, πρέπει να λογοδοτήσουν.

Ωστόσο δεν είναι μόνο αυτοί που συντέλεσαν στο έγκλημα.

Είναι και όλοι αυτοί που ΣΥΓΚΆΛΥΨΑΝ.

Όλοι αυτοί που καθημερινά. έκαναν ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ κακό, υπνωτίζοντας τον κόσμο, για να φτάσουμε στο σημείο, να πάρει ο Συλλογος μια κατρακύλα άνευ προηγουμένου που την οδήγησε στην αγωνιστική πτώση στη β εθνική, χωρίς να «ανοίξει ρουθούνι».

Τέλη Μαίου και κανείς δεν ασχολιόταν με τον ΑΡΗ.

ΟΛΟΙ υπνωτισμένοι. ΟΛΟΙ ζαλισμένοι. ΟΛΟΙ φυτα

Μην τα ξεχνάμε αυτά.Κι αν τα ξεχνάτε, εδω ειμαι εγω να σας τα θυμίζω.

Λοιπον.

ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ αυτή τη προσπάθεια που γίνεται.

Δε θέλουμε βοήθεια. Ούτε αβάντα.

ΔΙΚΑΙΟ θέλουμε και ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ.

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ζητάμε και ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ.

Ο ΑΡΗΣ ΑΛΛΑΖΕΙ.

Δεν άλλαξε. Αλλάζει.

Καθημερινά, μέσα από πολύ αγώνα και προσπάθεια από όλους

Χρειάζεται πολλή δουλειά ακόμη.

Πάρα πολλή δουλειά.

Σε όλα τα επίπεδα, ο ΑΡΗΣ πρέπει να αναδιοργανωθεί, να πατήσει γερά στα πόδια του και να βγει ξανα στη μάχη ΔΥΝΑΤΟΣ και ΜΑΧΗΤΗΣ.

Ο δρόμος είναι μακρύς, ανηφορικός και κακοτράχαλος, μέχρι να φτάσουμε στο στόχο μας.

Θα αγωνιστούμε.

Θα συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε.

Βγήκαμε μπροστά και ηδη κοιτιόμαστε στα μάτια και χτυπιόμαστε με όλο αυτό το «περιβάλλον» που λέγεται ελληνικό ποδόσφαιρο.

Δεν πρέπει να έχουμε το νου μας πίσω μας, για πισώπλατες «μαχαιριές».

Ο «ΕΧΘΡΟΣ» είναι μπροστά.

ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΘΕΙΤΕ

ΥΓ : Επιγραμματικά κάποιες απαραίτητες διευκρινήσεις

α) ΠΛΗΡΩΜΕΣ

Αυτή τη στιγμή, το μπάτζετ της ομάδας, το μπάτζετ του υπάρχοντος ρόστερ, μέχρι το τέλος της χρονιάς, είναι 511.000 ευρώ.

Επαναλαμβάνω, μιλάω μόνο για τους ποδοσφαιριστές, με βάση τις συμφωνίες που είχαν κάνει με τον Καλαιτζίδη.

Από αυτές τις 511.000 ευρώ λοιπόν, μέχρι 30 Οκτωβρίου που έγινε η τελευταία μισθοδοσία έχει δοθεί στους ποδοσφαιριστές, κατά μέσο όρο, το 34% των συμφωνηθέντων, μέχρι το τέλος της χρονιάς!

Μέχρι σήμερα λοιπόν, κατά μέσο όρο, οι ποδοσφαιριστές μας, έχουν πάρει, το 1/3 των συμφωνηθέντων τους για όλη τη χρονιά.

Έχοντας διανύσει 9 αγωνιστικές.

ΑΠΛΗΡΩΤΟΣ δεν είναι ΚΑΝΕΝΑΣ.

Και μέσα στο Δεκέμβριο, λόγω εορτών, στόχος είναι να γίνουν δύο μισθοδοσίες (μία αυτές τις ημέρες και άλλη μια λίγο πριν τις άδειες των Χριστουγέννων)

Όποτε εύκολα καταλαβαίνει κανείς, που θα φτάσει αυτό το ποσοστό που αναφέραμε παραπάνω, σε σχέση με αυτάπου έχει να λαμβάνει ο κάθε ποδοσφαιριστής.

β)ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΑ

Αναμένουμε εδώ και δέκα μέρες από τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές να μας ενημερώσουν ατομικά ο καθένας, αν θέλει ή όχι ιδιωτικό συμφωνητικό. Περιμένουμε να μας ενημερώσουν εδώ και μια εβδομάδα.

Όποιος θέλει ιδιωτικό συμφωνητικό, έρχεται, ενημερώνει και αφου υπογραφεί, το παραλαμβάνει.

Όπως ακριβώς έγινε με την ΑΣΦΑΛΙΣΗ τους.

Όπου το ποδοσφαιρικό τμήμα έκανε συμφωνία με ασφαλιστική εταιρία και ασφάλισε ΟΛΟΥΣ τους παίκτες του.

γ) ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Οι εισηγήσεις του κου Κάμπος είναι για συγκεκριμένες θέσεις.

Οι παίκτες που θα αποκτηθούν θα είναι όλοι παίκτες ΦΑΝΕΛΑΣ, που θα έρθουν να βοηθήσουν και να ενισχύσουν τον ΑΡΗ.

Άρα καταλαβαίνετε που θα φτάσει αυτό το ποσο που σας ανέφερα παραπάνω (511.000) και αφορά, το συνολικό προυπολογισμό των αμοιβων ΜΟΝΟ των παικτών..

Προσθέστε προπονητικό τημ. (τόσο το υπάρχον, όσο και το προηγούμενο που πήρε ένα σημαντικό ποσό, σε σχέση με τον 1.5 μήνα εργασίας). Προσθέστε υπαλλήλους στην ομάδα, στα γήπεδα, στα γραφεία, στους αγώνες.

Προσθέστε Κ 19 και Κ 17

Προσθέστε ολα τα υπολοιπα λειτουργικα έξοδα. Προσθέστε. Προσθέστε. Προσθέστε.

δ) ΕΣΟΔΑ

Και τέλος, όσο για τα έσοδα.

Ας το αφήσω καλύτερα. ΤΡΑΓΙΚΟ.

Μια μικρη προκαταβολή της ΝΟΒΑ, που ακόμη δεν έχει καταστεί δυνατό να εισπραχθεί.

Ανύπαρκτες εισπράξεις από εισιτήρια.

Καμία χορηγία

Λίγες ανταποδοτικές πινακίδες, από πραγματικούς φίλους που στηρίζουν τη προσπάθεια και τους ευχαριστούμε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ

Είπαμε.

ΤΩΡΑ ΜΕΤΡΑΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ.

ΤΩΡΑ!!».

Δεν υπάρχουν σχόλια: